Dobrá vinotéka / průvodce vínem

Dobrá Vinotéka (www.dobravinoteka.cz) si dala za cíl shromáždit na jeden server co nejvíce vinařů, vinoték a milovníků vína, a tyto tři “typy uživatelů” spolu provázat. Registrovat se u nás může zdarma kdokoli - laik, someliér, vinař, vinotéka, nebo jen člověk, který se do tajů vína chystá teprve proniknout, k čemuž mu právě náš server chce pomoci.

Na našem webu vychází pravidelný online měsíčník o víně a všem s ním spojeném. Tento magazín je psán tak, aby obsahu rozuměl i laik, ale informace z něj byly hodnotné i pro sommeliéry, vinaře, vinotéky, restaurace atp.

Naleznete u nás reportáže z akcí, vinobraní, vinných veletrhů... A jako jediní nabízíme laické testya degustace - vy sami si vyberete co budete chtít ochutnat... Stačí se jen zaregistrovat.... Tyto degustace a testy se konají v Restauraci Kulový Blesk (www.restauracekulovyblesk.cz) v Praze, hned u I.P. Pavlova.

Co nabízíme vinotékám a vinařům?
Internetovou prezentaci na našem serveru, ne statickou, ale dynamickou, kde VY určujete její obsah, dále výpis vámi nabízených vín, včetně jejich detailu (foto, degustace, komentáře uživatelů, vinoték i samotných vinařů), možnost přidat vlastní vína a ty nechat zobrazit ostatním vinařům/vinotékám/uživatelům, zapsání ve stále se rozšiřující databázi vinoték. Samozřejmě je zaručen individuální přístup k vám jako vinotéce, uzpůsobení prezentace podle vašich konkrétních potřeb. Vaše akce, novinky, zajímavosti atp. může být publikován na hlavní stránce, popř. v našem on-line magazínu. Ty jsou pak registrovaným uživatelům zasílány na e-mail v podobě pravidelného “newsletteru”. Je toho samozřejmě mnohem více, ale proč se rovnou nepodívat, nevyzkoušet, nenapsat a nedomluvit schůzku ?

A ještě jedna věc.
Veškeré služby námi nabízené jsou ZDARMA...

Co nabízíme registrovaným uživatelům - čtenářům ?
Moje vinotéka - online správa vaší kolekce vín, do té můžete přidávat vína která již jsou v katalogu, nebo dokonce nová, která jsou ostatním uživatelům zobrazována v katalogu. Ke každému vínu můžete připsat komentář, degustaci, apod.

Registrovaný uživatel může diskutovat s ostatními milovníky vína, vinotékami a vinaři. Dále má možnost “virtuálního nákupu”, může si do košiku přidat vína, která chce koupit, a dobravinoteka.cz mu poté automaticky vygeneruje seznam, na kterém bude víno s cenou, kde ho koupit atp. Registrovaný uživatel může přes náš server kontaktovat vinotéky a vinaře, a díky tomu např. domluvit prohlídku sklípku na moravě, anebo tam strávit rovnou celý víkend.

Pokud se stanete naším registrovaným uživatelem, můžete nám samozřejmě zasílat náměty na novinky, články a i jiným způsobem se aktivně (i pasivně) podílet na obsahu. Tyto možnosti jsou vpodstatě neomezené a je jen na vás, kolik toho z námi nabízených služeb využijete. Za zkoušku nic nedáte. Přesněji řečeno, u nás za žádnou informaci ani registraci nic nedáte..... Tak na co ještě čekáte ?

Vypsat sem vše, co u nás najdete, by bylo na několik popsaných stránek, raději se přesvědčte sami a dejte vědět, co vám u nás chybí, co se vám nelíbí, anebo nás naopak můžete za něco pochválit :-) info@dobravinoteka.cz
Dobrá vinotéka / průvodce vínem Adresa : http://www.dobravinoteka.cz
Kategorie: Vyhledávače, portály
Klíčová slova: víno, vinotéka, vinařství
Uloženo: 09.11.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde