Skener Scanmarker a Scanmarker Air

Scanmarker a Scanmarker Air je neocenitelný nástroj pro osoby s dyslexií a jinými poruchami učení. Integrovaná funkce převodu textu na řeč v softwaru pro počítače Mac, Windows, iOS a Android umožňuje uživateli slyšet text, který je mu během skenování předčítán v reálném čase.
To usnadňuje lepší porozumění skenovanému materiálu. Zlepšuje porozumění, schopnost čtení, sebedůvěru, proces učení a v konečném důsledku jim umožňuje dosáhnout studijních úspěchů.
Pero Scanmarker Air je bezdrátové pero pro OCR skenování. Při skenování řádků tisku pero dokončí optické rozpoznávání znaků a přenese je do jiného zdroje. Scanmarker Air je nástroj pro skenování textu dostupný v bezdrátové i kabelové verzi, který nabízí kopírování textu z tištěného zdroje do digitální podoby pro zápis poznámek, hlasité čtení nebo překlad. Scanmarker Air se snadno nastavuje a používá jako nástroj pro studenty nebo jednotlivce, kteří si dělají poznámky, čtou a ukládají informace v digitálním formátu.
Podpora samostatnosti
Zvyšte sebevědomí
Dosáhnout vyšších známek
Zlepšit schopnost čtení
Zlepšit porozumění textu


Vlastnosti:
Vytvářejte souhrny rychleji než kdykoli předtím: stačí přejet ručním skenovacím perem po řádku tištěného textu a sledovat, jak se okamžitě objeví na obrazovce.
Mimořádně přesný a rychlý vícejazyčný textový skener Ocr ideální pro studenty a profesionály v knihovně, kanceláři nebo na cestách.
Pomocí skeneru s perem můžete skenovat editovatelný text přímo do jakékoli počítačové aplikace, např. do aplikace Microsoft Word nebo do našich intuitivních mobilních aplikací.
Upravujte, čtěte nahlas v reálném čase a překládejte na počítačích, chytrých telefonech a tabletech; kompatibilní se stolními počítači Mac a Windows a mobilními zařízeními se systémy Android a iOS (Poznámka: Chromebooky NEJSOU podporovány).
Přenosný, lehký a pohodlný - snadno se připojíte ke všem zařízením prostřednictvím Bluetooth (pro bezdrátové připojení v systému Windows je součástí balení klíč BLE). Výkonná vestavěná baterie dobíjená přes USB
Maximální výkon a pohodlí
Scanmarker Air má ultrapřenosný design, který umožňuje bezdrátové skenování prostřednictvím připojení Bluetooth k počítači, smartphonu nebo tabletu. Pomocí naší špičkové patentované technologie můžete skenovat přímo do jakékoli aplikace nebo do některé z našich intuitivních mobilních aplikací. Scanmarker Air je kompatibilní se všemi zařízeními se systémy Windows, Mac, Apple iOS a Android.
________________________________________
Proč je Scanmarker nejlepším nástrojem pro osoby s poruchami učení?
Integrovaná funkce převodu textu na řeč v zařízení Scanmarker umožňuje skenovat a slyšet, co bylo naskenováno, což je skvělá pomůcka pro studenty s dyslexií a dalšími poruchami učení, která jim pomáhá budovat sebedůvěru a být samostatnějšími při studiu a každodenních činnostech.
Jaké jsou nejužitečnější funkce Scanmarkeru?
Scanmarker lze připojit k chytrému telefonu, notebooku, tabletu, počítači a mobilnímu telefonu prostřednictvím rozhraní USB a Bluetooth. Velké obrazovky těchto zařízení pomáhají usnadnit proces učení, protože text lze snadno sledovat a v případě potřeby se k němu vrátit buď v naší aplikaci, nebo v externím programu.
Funkce hlasitého předčítání funguje v mnoha různých jazycích a hlasech, přičemž součástí je i možnost přizpůsobení rychlosti podle vašich individuálních preferencí.
Mohu Scanmarker používat jako zkouškové pero?
Studenti s poruchami učení se mohou informovat na místním vzdělávacím oddělení a požádat o možnost používat Scanmarker jako zkouškové pero.
Žádost musí být předána předem, což umožní používat digitální zvýrazňovač jako pomůcku pro asistivní technologie, umístěnou ve třídě společně s počítačem nebo mobilním telefonem jako monitor nebo pro funkci hlasitého čtení (připojte sluchátka k telefonu/počítači).
Jak Scanmarker pomáhá lidem s dyslexií?
Osoby s dyslexií mají potíže se čtením textu, přepisováním a hláskováním slov. Scanmarker všechny tyto problémy řeší svým čtecím perem, které dokáže:
* Napsat text 30krát rychleji než při běžném psaní.
* během skenování číst text nahlas, abyste mu lépe porozuměli a lépe si ho osvojili.
Scanmarker je velmi užitečná pomůcka pro dyslektiky, protože umožňuje osobám s dyslexií užívat si činnosti, které zahrnují čtení, učení a studium, a umožňuje jim tak dosáhnout maximálního potenciálu a uspět v akademickém i profesním prostředí.

Jaké aplikace Scanmarker podporuje?

Scanmarker skenuje přímo do libovolné počítačové aplikace nebo webového prohlížeče podle vašeho výběru, což usnadňuje snadné přepisování a možnost sdílení - ať už používáte dokumenty Word, Excel, Gmail, Facebook nebo jakoukoli jinou aplikaci.
Kdekoli používáte klávesnici k psaní - Scanmarker to okamžitě napíše za vás. Na mobilních zařízeních byste skenovali do naší specializované aplikace Scanmarker a textové soubory můžete následně sdílet podle svého přání.

Kdo může využít Scanmarker?

Scanmarker je dokonalým společníkem pro každou životní etapu.
Jako dítě/žák/student jej můžete využít k usnadnění studia - rychlejšímu psaní, hlasitému čtení textu a vytahování důležitých bodů z učebnic.
Ve vaší profesní kariéře vám Scanmarker může pomoci při řešení výzkumných úkolů tím, že v zařízeních katalogizuje a ukládá obrovské množství důležitých informací, které vám pomohou vyniknout v zaměstnání.
Nástroj Scanmarker se hodí také těm, jejichž vizuální zdatnost klesá, a to tím, že napíše a nahlas přečte text z materiálů ke čtení.
Skener Scanmarker a Scanmarker Air Adresa : http://www.ectaco.cz
Kategorie: Vyhledávače, portály
Klíčová slova: skener, scanmarker
Uloženo: 03.04.2023
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde