mojeveterina.cz

MOJEVETERINA.CZ je nově vznikající informační portál, jehož cílem je poskytnout především chovatelům domácích mazlíčků přehledný a podrobný katalog veterinárních ordinací a klinik v České republice.

Katalog veterinárních ordinací a klinik je rozdělen podle krajů a okresů s následnou možností zobrazení informačních karet jednotlivých provozoven.

Karta každé veterinární ordinace a kliniky obsahuje podrobné informace od základních údajů (adresa, telefon, ordinační hodiny, kontakt....) přes konkrétní nabídku poskytovaných služeb (operace, očkování....) až po technické vybavení jednotlivých provozoven (EKG, rentgen....).

V sekci "články" se budou postupem času objevovat různé zajímavé články týkající se veterinární problematiky. Rady začínající chovatelům, informace o očkování...apod. Pokud někdo máte nějaké články týkající se veteriny, o kterých si myslíte že mohou být přínosné i pro ostatní, budeme rádi, když se prostřednictvím tohoto portálu o ně s ostaními podělíte. (zasláním článku na e-mail webu)

Tento nový katalog je určen Vám všem, proto velice rádi uvítáme jakékoliv Vaše nápady týkající se zlepšení portálu e-veterinari.cz. Prostřednictvím info emailu webu nás můžete informovat o tom, co se Vám na portálu líbí nebo naopak nelíbí a co byste chtěli do budoucna přidat.

Sekce "inzerce" je určena přesně k tomu, jaký nese název :-). Můžete libovolně zadávat inzeráty do 4 různých kategorií: prodám, koupím, daruji, služby.

Sekce "diskuze" je rozsáhlé diskuzní fórum, kde si můžete číst příspěvky jiných uživatelů a po krátké registraci, můžete psát své vlastní příspěvky nebo na cizí příspěvky "slušně" reagovat.
mojeveterina.cz Adresa : http://www.mojeveterina.cz
Kategorie: Vyhledávače, portály
Klíčová slova: veterinární ordinace, veterinární klinika, kliniky, veterina, katalog, veterinář
Uloženo: 02.03.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde