Druhy parfémů

Druhy parfémů

Eau de Parfum

Eau de Parfum je nejoblíbenějším a široce použitý parfém. Obsah parfémů soustředí v této parfém je 7-15%. Tento parfém poskytuje vůni, která trvá dlouho. Eau de Parfum je levnější než parfémy jako Extrait parfému. V červenci 2009, parfémy Bvlgari gigant plánuje zahájit jejich BLV Eau de Parfum II, který je zcela nový parfém výhradně pro ženy. Tento parfém je duchovním dítětem Jacquese Cavallier. Bude k dispozici v množství 30, 50 a 75 ml. Model Laetitia Casta je značka velvyslancem tohoto parfému značky. Cena za 50 ml parfému je v USA 68 dolarů.

Esprit de Parfum

Esprit de Parfum je náplň vydání slavného jedu značky Dior. Láhev parfému je kompaktní a atraktivní. To je drahé parfémy a může vás stát kolem US $ 130.

Kolínská voda

Eau de Cologne parfém byl poprvé zahájen v městě zvaném Kolín nad Rýnem v Německu v roce 1709. Giovanni Maria Farina byl jeho vynálezce. Muži i ženy používat tento luxusní produkt. Eau de Cologne se skládá z oleje mnoha druhů ovoce, jako jsou limetky, mandarinky, pomeranče a citronu spolu s 85% zředěným ethanolem. Koncentrace oleje v tomto parfému je pouze 5%. Napoleon byl velmi zamilovaný do tohoto parfému. Tento parfém oslavila své 300. narozeniny v tomto roce. V těchto dnech se na trh pod názvem 4711. Tento parfém je zastoupena v 75 zemích světa. Bohatý průmyslník rodina jmenovala Muehlens z Kolín nad Rýnem prodali svůj parfém firmu německé společnosti Wella v roce 1994. Kosmetika hlavní Procter and Gamble koupil společnost v roce 2003 a prodali ji do Maeurer a Wirtz v roce 2007. Cenové rozpětí Eau de Cologne sprej 2.5 je 25 USD na US $ 80.

Eau de Toilette

Parfémy koncentrace toaletní je mezi 1-6%. Cena za 60ml Eau de Toilett sprej je 17 liber. Jedná se o high-end parfémy většinou přednost celebrity a bohaté společnosti.

Na portálu parfemy-recenze.cz naleznete další informace o parfémech.
Druhy parfémů Adresa : http://www.parfemy-recenze.cz
Kategorie: Vyhledávače, portály
Klíčová slova: parfemy,parfémy,o parfémech,parfémy recenze,recenze parfémů
Uloženo: 26.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde