Inzerce zdarma a firmy - ČeskýPortál.eu

Byl spuštěn nový inzertní server, který tvoří bezplatná inzerce zdarma a katalog firem. Firmy i bazar jsou přehledně členěny do kategorií a server nabízí pokročilé vyhledávání inzerce i firem.

Inzerce zdarma nabízí oproti konkurenci ochranu proti podvodům. Server se nesnaží přilákat miliony inzeráty. Nestane se, že by se jeden inzerát na inzertním serveru nacházel vícekrát. Díky manuálnímu schvalování inzerátů se také nestane, že by byl inzerát v nesprávné kategorii nebo by byl nesmyslný.

Inzerce zdarma také nikdy nebyla tak jednoduchá, přehledná a přitom nabízela pokročilé funkce filtrování a příjemný design.

ČeskýPortál.eu obsahuje také české firmy - katalog firem. Firmy si mohou zdarma přidat zápis, který má významný SEO efekt a firma zapsaná v katalogu je také snadno dohledatelná přes vyhledávače. Jsou k dispozici také placené varianty firemních zápisů, tzv. PROFI zápisy. Za ne moc velký peníz je firma daleko více na očích, může být zařazena ve více kategoriích, může obsahovat logo, kontaktní osoby, oblast působení a další. Potencionální zákazníci mohou snadno Vaši firmu dohledat přes vyhledávače a díky přehlednému katalogu firem ČeskýPortál.eu Vás naleznou, zjistí si o Vás informace a využijí Vašich služeb nebo koupí zboží. Firemní zápis jak ve variantě zdarma, tak placený, se určitě vyplatí.

Na závěr: ČeskýPortál.eu je kvalitní inzerce zdarma, do které je určitě dobré vkládat inzeráty, pokud již něco prodáváte. A firemní katalog je díky své přehlednosti skvělou volbou, jak zviditelnit registrované firmy.
Inzerce zdarma a firmy - ČeskýPortál.eu Adresa : http://www.ceskyportal.eu
Kategorie: Vyhledávače, portály
Klíčová slova: inzeráty, inzerce zdarma, firmy, katalog firem, registr firem, český portál
Uloženo: 04.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde