Hromadné slevy - Slevopec

V posledních měsících se přímo roztrhl pytel s novými slevovými weby. K dnešnímu dni existuje v České republice přibližně 200 slevových serverů a pro uživatele je téměř nemožné všechny servery procházet a sledovat. Od toho jsou to slevové agregátory, jako Slevopec, které zobrazují nabídky z několika serverů a umožňují uživatelům procházet všechny slevy pohodlně na jednom místě.

Slevopec je nový slevový agregátor, který se může pochlubit mnoha zajímavými funkcemi. Třídění slev podle měst a kategorií je dnes již samozřejmostí. Slevopec navíc nabízí volbu zobrazení s obrázky nebo bez. Pro náročnější uživatele je na webu Slevopec umístěno fulltext vyhledávání díky kterému najdete každou slevu během několika sekund.

Poměrně netradiční je možnost odebírat nové slevy pomocí RSS čtečky a to s možností vybrat si města a kategorie, které chcete.

Třeěničkou na dortu je potom emailový zpravodaj, který umožňuje nastavit si konkrétní slova o kterých chcete dostávat nabídky. Můžou vám tak například chodit slevy pouze o pivu nebo kadeřnictví.
Hromadné slevy - Slevopec Adresa : http://www.slevopec.cz
Kategorie: Vyhledávače, portály
Klíčová slova: hromadné slevy, slevy, slevopec, vouchery
Uloženo: 11.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde