HLEDEJCENY.cz vyvíjí stále nové funkce

Můžeme říci, že v současné době máme již přes 1400 aktivních obchodů nejdůležitějších obchodů v České Republice, u kterých porovnáváme zboží. Porovnávače zboží dnes tvoří nezanedbatelnou část příjmů e-shopů, proto je velká chyba nebýt v nich registrován. Registrací na http://www.hledejceny.cz/ svému e-shopu pouze pomůžete.

A nyní již k slibovaným funkcím:


Nové přednostní umístění obchodů
Před několika měsíci jsme spustili přednostní zobrazování obchodů – tato funkce se na HLEDEJCENY.cz setkala s velkým ohlasem, proto jsme pokračovali v jejím vylepšování. Jedná se o 3 pozice s doporučenými obchody a vybranými nabídkami.

Certifikáty APEK

Nově se v detailu obchodu i v porovnání cen zboží zobrazují certifikáty APEK u jednotlivých obchodů – proč být jako internetový obchod certifikován společností APEK si můžete přečíst v tomto článku o certifikaci obchodu. Tento certifikát potvrzuje důvěryhodnost a kvalitu obchodu.

Dárková vánoční sekce


Od listopadu spouštíme na oficiálně dárkovou sekci darky.hledejceny.cz – tipy na dárky pro tatínka, maminku, syna, dceru… Uživatelé si budou moci volbou jednotlivých parametrů vyfiltrovat, pro koho jaký dárek chtějí. V dárkové sekci se vždy zobrazují maximálně 3 obchody s nejvyšší nabídkou v přednostním umístění, která funguje na principu PPC aukce – pozice jsou shodné jako v přednostním umístění obchodů v porovnání cen – aplikuje se naprosto stejný systém.

Přepracovali jsme vzhled detailu produktu

Vyslechli jsme připomínky mnoha uživatelů a zapracovali je do nového detailu – popis produktu se po kliknutí na „více informací“ otevírá elegantně v novém okně, kde nalevo je popis produktu a napravo nejdůležitější parametry.

Filtry produktů a slider ceny


Každým dnem přibývají filtry u různých kategorií – notebooky, mobilní telefony, externí harddisky a další kategorie již mají přehledné filtrování dle nejdůležitějších parametrů, takže vybírání zboží je jednodušší. Každým dnem přibývají nové filtry, a pokud byste měli návrh na kategorii, kde filtry stále ještě chybí, tak nám napište – a prioritně dané filtry vytvoříme.
Dále je také zjednodušený filtr omezení ceny – nyní si stačí vyžadovaný limit nastavit posuvníkem – možnost dopsání přesné částky samozřejmě byla zachována.

Nové náhledy obrázků


Potřebujete si výrobek pořádně „okouknout“? Stačí kliknout na náhled obrázku v detailu produktu a otevře se Vám galerie velkých obrázků, na kterých si můžete produkt detailně prohlédnout ze všech stran. Již je konec hledání pořádných obrázků na internetu, abyste viděli jak Váš budoucí notebook bude vlastně ve skutečnosti vypadat.

Pokud byste měli k jakékoliv novince dotaz, určitě nám napište – buď sem do komentářů, anebo na níže uvedené mailové adresy. Všechno individuálně prokonzultujeme a vyřešíme – pro technické dotazy můžete použít admin@hledejceny.cz či konkrétně tomas.hermansky@hledejceny.cz, pro obchodní dotazy, fakturace a další finanční záležitosti napište na sales@hledejceny.cz či konkrétně na ivana.halkova@hledejceny.cz .

Přejeme mnoho úspěchů a vysoké konverzní poměry!


HLEDEJCENY.cz vyvíjí stále nové funkce Adresa : http://www.hledejceny.cz
Kategorie: Vyhledávače, portály
Klíčová slova: hledejceny, nakupování zboží, porovnávač cen, srovnání zboží
Uloženo: 18.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde