Neflákám se

Web se snaží nabízet příležitosti všem lidem, kteří chtějí vzít svůj život do svých rukou, jak v oblasti profesní, tak ve volném čase. Uživatel si může vybírat v šesti hlavních sekcích - Chci dobrou práci, Chci se něco nového naučit, Chci podnikat, Chci cestovat, Chci pomáhat a Chci se hýbat.
V sekci Chci dobrou práci jsou odkazy na servery s nejrozsáhlejšími nabídkami zaměstnání a brigád, včetně práce v zahraničí, a návody na psaní životopisu a na přípravu pro výběrové řízení u zamětnavatelů.
V sekci Chci se něco nového naučit jsou odkazy na nejrozsáhlejší nabídky kurzů, výuky jazyků, nástavbového studia a studia v zahraničí a rady, jak přistupovat ke změně kvalifikace včetně odkazů na národní soustavy povolání a kvalifikací i další zdroje.
V sekci Chci podnikat jsou návody k hledání vhodného podnikatelského záměru i k hodnocení vlastních předpokladů pro podnikání, jsou zde i různé praktické informace týkající se podnikání.
V sekci Chci cestovat jsou odkazy na renomované cestovní kanceláře a jejich nabídky i na možnosti laciných zájezdů, na informace o jednotlivých zemích a na inspirativní cestopisy mnoha cestovatelů.
V sekci Chci pomáhat najde uživatel odkazy na charitativní organizce, které mu umožní přispívat na chudé a nemocné na celém světě i se do pomáhání potřebným přímo zapojit.
V sekci Chci se hýbat najde uživatel odkazy na možnosti nejrůznějších sportovních a dalších fyzických aktivit reálných pro běžné lidi.
Neflákám se Adresa : http://www.neflakamse.cz
Kategorie: Vyhledávače, portály
Klíčová slova: příležitost, práce, zaměstnání, brigáda, povolání, kurz, studium, podnikání
Uloženo: 31.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde