Jukl Karate Team

Stránky se zabývají bojovými uměními, zejména pak Karatedo a Ju-Jutsu. Nabízí možnost tréninků v Jukl Karate Teamu i možnost zúčastnit se Letního soustředění Karatedo. Poskytují souhrnné informace z dění na poli bojových umění. Najdete tu veškeré informace o probíhajících soutěžích i seminářích, a to včetně propozic. Není tedy třeba jako na obdobných stránkách složitě vyhledávat podrobné informace o té které akci. Všechno co budete potřebovat tu máte hezky pohromadě. Pokud byste přesto měli nějaké doplňující otázky, nabízí autor v sekci kontakt formulář pro Vaše dotazy.
Na první pohled stránky zaujmou přívětivým designem. Je vidět, že si dal autor záležet a všechny barevné kombinace vzájemně velmi dobře ladí a doplňují se.
Stránky jsou přehledně řazeny a pro uživatele není problém cokoliv během okamžiku nalézt. Jen málo webů je psaných s ohledem na komfort a potřeby uživatele. Ať už se jedná a velikost okna stránky, která při různých rozlišeních zůstává viditelná bez potřeby složitě rolovat nebo listovat. Nebo o design, který zůstává stejně funkční ve všech prohlížečích.
Obsah webu:
Hned na home page se Vám zobrazí ve dvou liniích hlavní menu, přesně tedy na první pohled vidíte všechny hlavní kategorie. Menu v horní liště navíc působí velmi příjemně.
V sekci úvod naleznete aktuality z dění v klubu, soutěže a důležité informace ze světa bojových umění.
Další velmi precizně zpracovanou sekcí je potom aktualizace stránek, kde se dozvíte co přibilo na stránkách nového. Nemusíte tedy procházet celý web, abyste zjistili, o co autor stránky doplnil. A co je velmi příjemné, je to, že stránky jsou aktualizovány opravdu často. Neztrácí tak na atraktivitě a kdykoliv na ně přijdete můžete se těšit na nějakou novinku. Ať už se jedná o nový design, novou sekci nebo například soutěž.
Jako odlehčení oficiálních informací slouží návštěvní kniha, kde mezi sebou mohou návštěvníci volně diskutovat.
V sekci partneři se sponzoři dozví, jak se mohou i oni účastnit na chodu Jukl Karate Teamu.
V horní liště menu naleznete již zmíněné informace o probíhajících akcích, a to v rubrice kalendář.
Asi nejdůležitější sekce pro zájemce o výuku bojových umění naleznete v rubrice tréninky. Tato sekce Vám představí Karatedo, Sensei neboli mistra, Sempai – starší cvičence, kteří se aktivně účastní tréninků a Kohai – tedy cvičence. Neméně důležitou součástí je pak rozpis tréninků.
Rubrika soustředění je nejdůležitější na jaře a začátkem léta, kde zde naleznete kompletní informace o chystaném Letním soustředění Karatedo, kterého se můžete zúčastnit aniž byste byli členy klubu.
Sekci fotogalerie není nutno představovat, jediné, co bych ráda vyzdvihla je přehledné utřídění fotografií do tématických celků a také funkci zvětšování fotografií do původního rozměru.
Poslední, zatím nepředstavená rubrika jsou odkazy, kde naleznete zajímavé stránky z oblasti bojových umění, výživy pro sportovce, internetové obchody s vybavením pro sportovce a mnoho dalšího. Opět velmi příjemně utříděné do jednotlivých kategorií.
Celkově web působí příjemně a zaručeně se od něj neodtrhnete, než pročtete všechny rubriky a všechny články. Autorovy přejeme ještě více dalších nápadů na rozvoj webu, který již teď nepostrádá znaky profesionality.
Vřele doporučuji navštívit!

Autor recenze: Lilu
Home Page: http://leeloo-minai.blog.cz

Jukl Karate Team Adresa : http://jukl.karate.sweb.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: Jukl Karate Team, Bojová umění, Karatedo, Ju Jutsu, Soustředění, Tréninky,
Uloženo: 06.07.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.7
Hodnocení webu: 3.6

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde