Oblékejte jedině kvalitní termoprádlo

TERMOPRÁDLO


Největší výběr termoprádla na českém internetu. Termoprádlo světových značek CRAFT SENSOR HUSKY HI-TEC HANNAH McDAVID a další... Veškeré termoprádlo Vám dovezeme až domů a v 90% již do druhého dne.
FUNKČNÍ OBLEČENÍ, TERMOPRÁDLO
Termoprádlo je v dnešní době základním oblečením každého sportovce i turisty. Je schopno udržet Vaše tělo v teple a suchu po celý den a to i v těch nejnáročnějších podmínkách. Dnes již neplatí, že termoprádlo se používá pouze ve spojení se zimními sporty jako jsou lyže a snowboard, ale například i s cyklistikou, během, turistikou, hokejem, fotbalem atd. Termoprádlo zasáhlo v podstatě celý sportovní svět napříč všemi odvětvími.
PROČ POUŽÍVAT TERMOPRÁDLO?
Termoprádlo je šito z nano vláken a minimálním počtem švů. Tím je docíleno maximální rychlosti odvodu potu a tak zůstanete v suchu i při vysoké intenzitě pohybu. Navíc Vaše tělo, především Vaše klouby, budou neustále v teple, což je podmínkou jejich správnému a bezproblémovému fungování. Navíc se na výrobu termoprádla používají výhradně antibakteriální materiály, které minimalizují výskyt alergických reakcí pokožky a díky schopnosti pohlcování zápachu (ionty stříbra a bambusová vlákna) bude i po celém dni sportování Vaše prádlo vonět čistotou.
PORADÍME VÁM JAKÉ TERMOPRÁDLO VYBRAT
Vzhledem k opravdu velkému množství nabízeného termoprádla možná nebude pro každého úplně jednoduché se v nabídce rychle zorientovat. V podstatě každý výrobce vyrábí tři základní řady termoprádla. Letní termoprádlo, celoroční termoprádlo a vyloženě zimní termoprádlo.

ZIMNÍ TERMOPRÁDLO


Zimní termoprádlo je spodní prádlo výhradně určené do chladného prostředí. Samozřejmě záleží také na míře pohybu. Takové termoprádlo není vhodné jen na sportování, ale také na všechny outdorové aktivity, či pro práci venku. Zimní termoprádlo je určené do teplot od 0°C až do -20°C. V tomto termoprádle už není zima ani těm největším zmrzlinám. Označení je například Thermo EVO, WARM, EXBASE (EB) atd.
Oblékejte jedině kvalitní termoprádlo Adresa : http://www.nejlepsi-sport.cz/termopradlo
Kategorie: Sport
Klíčová slova: termoprádlo, termopradlo, thermo prádlo, thermoprádlo, thermopradlo
Uloženo: 15.10.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde