Husky-obchod.cz plný rodinných stanů

Všechny rodinné stany Husky mají skladem a expedují je ihned!


V nabídce naleznete rodinné stany s tunelouvou, nebo kopulovou konstrukcí, případně stany vzniklé kombinací těchto základních nosných prvků. Celkem Vám nabízíme více než 10 modelových druhů a naše rodinné stany Husky tak zastupují veškeré možné variace provedení. Ať už tedy hledáte velmi pevnou kopuli, s velkou ložnicí a malou předsíní, nebo naopak tunel s velkým prostorem v předsíni, vše u nás najdete!

Rodinné stany - kopulová konstrukce


Právě v této kategorii je jako hlavní zástupce navrhnut rodinný stan Husky BIGLES 5. Jedná se čistě o jednu velmi pevnou kopuli vzniklou zkřížením 4 prutů. Jeho hlavní předností je vysoká odolnost vůči větru, velká světlá výška stanu i v ložnici a především jeho samonosnost. Tento rodinný stan Husky tedy stojí i bez vypínacích šnůr, a je možné jej přemísťovat i v postaveném stavu. Další možnost, jak zvýšit nabízený komfort, je dokoupení podlážky do předsíně. Rodinné stany Husky s kopulovou konstrukcí ocení především sportovně založené rodiny, které využijí stan velmi často a to i v méně příznivých podmínkách, případně rybáři na vícedenní rybaření (možnost postavení stanu bez ložnice / podlážky).

Rodinné stany - tunelová konstrukce


Jedná se o nejrozšířenější typ rodinných stanů a to především díky maximálnímu poskytujícímu prostoru. Husky Vám nabízí rodinné stany s tunelovou konstrukcí ve třech modelech. A to BAUL 4 a 5, BONET 5 a 6 nebo dokonce GRANDE 5 a 7. Jak je vidět, všechny se dělají ve dnouch velikostech. První zniňovaný stan Husky BAUL je dostupný ve verzi pro 4 a nebo pro 5 osob. Navíc se dá pořídit i v odlehčené verzi ( X-Line). Díky jednoduché a rychlé stavbě je vhodný na krátkodobé kempování či vodácký výlet. Další zmiňovaný rodinný stan Husky BONET se dá pořídit ve velikosti pro 5 nebo pro 6 osob. Výhodu oproti rodinnému stanu Husky BAUL má v tom, že Vám nabídne dvě ložnice i prostornou část mezi nimy. Největší rodinné stany Husky jsou také nejprostornější a nejluxusnější rodinné stany na trhu. Ano, bavíme se zde o modelech GRANDE 5 a GRANDE 7. Tyto rodinné stany jsou opravdu chloubou této značky, a každý kdo je jen zahlédne, se do nich často zamiluje. Dvě ložnice, v případě potřeby i tři... obrovský prostor uvnitř s možností několika variací uspořádání. Prostě stany Husky GRANDE jsou králové mezi rodinnými stany.

Rodinné stany - smíšená konstrukce


Hrdými zástupci této řady jsou rodinné stany Husky BOSTON a BLANDER. Roridnný stan Husky BLANDER 4-5 je určen spíše pro 4 osoby. Nabídne Vám dostatečně pevnou kopuli nad ložnicí, a díky přidanému tunelu nad předsíní Vám nabídne i velký skladový prostor. Oproti tomu rodinné stany Husky Boston jsou řešeny přesně obráceně. Kopulová část tvoří velkou předsíň a vytažené tunelové části pak ložnice. Výhoda tohoto řešení, je možnost nabídnout zákazníkovi stojící světlou výšku v předsíní, a díky sklonu tunelů do ložínic stále velkou pevnost celého stanu. Suveréně nejprodávanější rodiné stany jsou Husky BOSTON 5, 6 a 8.
Husky-obchod.cz plný rodinných stanů Adresa : http://www.husky-obchod.cz/stany-husky/stany-husky-rodinne
Kategorie: Sport
Klíčová slova: rodinné stany, rodinný stan, rodinne stany, rodinny stan, stany rodinné, velké r
Uloženo: 22.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde