Chcete kvalitní značku? Zkuste Lonsdale!

Britská značka Lonsdale byla založena bývalým profesionální boxerem Bernardem Hartem v roce 1960. Sortiment je také zaměřen jednou svojí částí na boxerské vybavení, oblečení a příslušenství. Lonsdale se stal značkou velmi oblíbenou a vyžadovanou u zákazníků všech věkových kategorií a dokonce i známých osobností a hvězd. Výroba oblečení, obuvi a doplňků Lonsdale je zaměřena na bravurní kvalitu. Pro kvalitní zpracování je značka Lonsdale velice oblíbená po celém světě, vyznačuje se pohodlným nošením a jde s aktuální módou a trendy.

Lonsdale oblečení


Kvalitní Lonsdale oblečení najdete v nabídce internetové obchodu Magic Outlet.cz. Nabízí Vám více než 1500 produktů tohoto výrobce s velkými slevami. Katalog produktů značky Lonsdale je opravdu široký, můžete od této značky nakoupit luxusní pánské boxerky, stejně tak sportovní trička či kraťasy, ale také mikiny nebo bundy. Lonsdale je také komplexní výrobce sportovního vybavení a specializuje se na vybavení pro box!

Lonsdale trička


300 Lonsdale triček a polokošil. To je číslo, ze kterého si vybere každý. Můžete vybírat s mnoha barevných variant, můžete vybírat Lonsdale trička s potisky nebo motivy a nebo z moderních Lonsdale polokošil. Kvalitně vyrobené zboží od značky Lonsdale se samozřejmostí. Trička Lonsdale je pohodlně nosí na jakékoliv aktivity. Můžete si vybrat i z elegantních střihů triček Lonsdale, které jsou vhodné i pro společenské příležitost.

Lonsdale mikiny


Lonsdale mikiny mají v nabídce pevné místo a nabízíme jich také pořádnou řádku. Dámské, pánské i dětské mikiny značky Lonsdale nakoupíte s velkými slevami, které mnohdy přesahují i 80%. Lonsdale vyrábí mikiny s kapucí, bez kapuci nebo na zip. Barevné kombinace jsou velice povedené, veškeré mikiny jsou s logem značky výrobce.
Chcete kvalitní značku? Zkuste Lonsdale! Adresa : http://www.magic-outlet.cz/lonsdale
Kategorie: Sport
Klíčová slova: Lonsdale, oblečení Lonsdale, sportovní oblečení
Uloženo: 07.12.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde