Vibrační plošina

Společnost Modom Vám přináší revoluční novinku v hubnutí a péči o tělo, která Vás nadchne. Přístroj, který cvičí za Vás a poskytne Vám služby nejen hubnoucí. Nahlédněte do našeho e-shopu na www.modom.cz pro více informací.

Vibrační plošina – lepší život začíná
Námi nabízeným přístrojem, který Vám pomůže při hubnutí, zpevní Vaše tělo a má další nepředstavitelné výhody, je vibrační plošina . Toto jednoduché cvičení, kdy pouhých 10 minut na vibrační plošině nahradí jednu hodinu na běžných přístrojích, je efektivní formou spalování tuků. Nemusíte se stresovat, zda stihnete dojít do posilovny, když máte možnost cvičit doma, ještě mnohem kratší dobu a velmi efektivně.

S vibrační plošinou hravě a lehce
Námi nabízená vibrační plošina má i další přednosti, kterým nelze odolat. Cvičení na vibrační plošině Vám zlepší prokrvení končetin, funkci lymfatického systému a urychlí Váš metabolismus. Kromě spalování tuků tak lze počítat i s odplavením toxinů z těla. Zajistěte si nejen krásnější, ale i zdravější tělo s vibrační plošinou od Modom.cz!

Vibrační plošina pro každého
Vibrační plošina je vhodným přístrojem pro všechny. Nemusíte být milovníkem sportu a mít spoustu času na cvičení, stačí 10 minut několikrát týdně a na obzoru se rýsuje hubenější a zpevněné tělo bez bolestí, se zmírněnou celulitidou, lepšími zdravotními vyhlídkami a dalšími výhodami, které poznáte zakrátko sami. Lepší nálada je jednou z nich!

Vibrační plošina Adresa : http://www.modom.cz/produkty/cviceni-doma/bi-14-vibracni-plosina-bio-shake-slimmer.html
Kategorie: Sport
Klíčová slova: vibrační plošina
Uloženo: 19.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde