Drulov. cz - Vše pro fanoušky stŕelby.

Sportovní zbraně značky Drulov mají dlouhou tradici, která sahá až do 30. let 20. století. Tehdy začal Josef Pavlíček v Litomyšli vyrábět jednoduché kvalitní sportovní pistole.

Od roku 1956 firma, která mezitím získala podobu výrobního družstva, začala vyrábět další, dodnes vyráběný model sportovní pistole konstruktéra Maxmiliána Nováčka.

V 80. letech 20. století přibyly vynikající sportovní samonabíjecí pistole DU-10 Condor na stlačený oxid uhličitý (CO2).

Tváří firmy byl a je minimálně v posledních čtyřech desetiletích pan Jiří Háněl. V posledních letech začaly být výrobní prostory v Litomyšli pro družstvo Drulov příliš velké a zastaralé. Proto byla na jaře 2010 výroba přestěhována do Holic, do prostor firmy PPK (Zbrojovka Holice). Došlo k výrobnímu a obchodnímu propojení značky Drulov s firmou PPK. Současně vznikla nová společnost Drulov Trade, která odkoupila výrobu i skladové zásoby. Do Holic přešel také výrobní tým v čele s Jiřím Hánělem.

V současnosti firma vyrábí a prodává osvědčené modely sportovních jednoranových malorážkových pistolí PAV, Drulov 70, Drulov 75, Drulov 90 ajejich různé varianty včetně siluetových speciálů. Nadále pokračuje také výroba narkotizačních zbraní, které směřují do celého světa a také výroba samonabíjecích plynovek DU-10 Condor včetně jejich velmi oblíbené dlouhé varianty.

Zbraně jsou vyráběny tradičními postupy puškařsky, přičemž cena odpovídá hromadné tovární výrobě. Vynikají spolehlivostí a také trvanlivostí.

Od jara 2010 se rozjely práce na inovacích osvědčené produktové řady. Cílem inovací je zlepšení designu a modernizace výrobních postupů při zachování vynikajících užitných vlastností, jimiž se zbraně značky Drulov vždy vyznačovaly.

Drulov. cz - Vše pro fanoušky stŕelby. Adresa : http://drulov.cz/
Kategorie: Sport
Klíčová slova: drulov, střelba, pistole
Uloženo: 28.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde