Nike zima

Dny se zkracují a chladné večery prodlužují. Sluníčko vykoukne z oblaků málokdy a tak jste brzy unavení a bez nálady. Ležíte doma u televize, něco přizobáváte, pospáváte a do ničeho se vám nechce. Co takhle mít skvělou náladu i za sychravého počasí.

Zajímá vás jak toho dosáhnout? Můžete zkusit relaxaci, zdravé jídlo a aktivní odpočinek. Vyjděte si na procházku, zabruslete si na ledu, vyrazte do posilovny, rozdivočte se v rytmu zumby, uběhněte svůj soukromý maraton na běhacím pásu nebo prošlápněte kilometry na spinningu. Připravili jsme pro vás malou inspirativní přehlídku vybraných kousků sportovního oblečení Nike, ve kterých se při těchto aktivitách budete cítit skvěle.

Nohy v teple

Pokud se chystáte na procházku je důležité mít nohy v suchu a teple. Vystupte z řady nudných outdorových bot s Nike Manoa v netradičním designu pracovních bot. Když už je venku tma a zima, můžete protáhnout své tělo tancem nebo cvičením. Boty Nike Zoom Dance zabezpečí podporu vašeho kotníku a stabilitu nohy.

Ach to počasí ...

Když vás při tréninku či relaxaci venku zastihne špatné počasí, nezoufejte. Bunda Nike Vapor s kapucí je z nepromokavého materiálu a s reflexními značkami vás nikdo nepřehlédne. Můžete se tak bez starostí pohybovat venku i po setmění. Při sportu se člověk potí, zahřívá se a následně rychle prochladne. Proto si po tréninku oblečte radši mikinu a vlhké vlasy schovejte pod kapuci. Ubráníte se tak nastydnutí.

V podzimním i zimním období noste dlouhé kalhoty. Jak ze zdravotních tak z estestických důvodů. V šustácích Nike Assist budete vypadat stylově a jistě oceníte funkci Dri-fit system, která odvádí z povrchu kůže pot. Můžete si je vzít jak ven tak do tělocvičny. Tepláky Nike Jersey využijete nejen při sportu. Jistě oceníte příjemnost materiálu i doma na gauči.

Více z nabídky sportovní značky Nike najdete na stránkách Monkeysports.cz.
Nike zima Adresa : http://www.monkeysports.cz/znacky/nike?gender=35
Kategorie: Sport
Klíčová slova: Nike, zimní sport, zima nike
Uloženo: 14.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde