Lyže, prodej lyží | SKI-MAX

Firma Ski-Max vznikla v roce 1995 jako lyžařská škola. Její zaměření a specializace se v průběhu několika let značně rozšířila. Ski-Max se celým svým programem zaměřil na lyžování. A to z pohledu výuky lyžování, materiálu a jeho testování, prodej kvalitní lyžařské výbavy, účastí na závodech v carvingu a telemarku, organizováním akcí s testováním lyží pro firmy a veřejnost.
Naší snahou je vytvoření služeb, které by svou úrovní a hlavně rozsahem uspokojí i ty nejnáročnější. Vede nás snaha v každé uvedené oblasti dosáhnout maximálního vědění a předat ho dál. Snad právě proto, že bereme lyžování jako naši jedinou profesi, která nám dává náplň i cíl, dosáhli jsme v řadě oblastí nesporných úspěchů. Hlavní náplní firmy SKI-MAX bylo získávání a předávání nejnovějších informací z oblasti lyžování. Zúčastnili jsme se mnoha mezinárodních seminářů, zaměřujících se na problematiku moderního lyžování – na novou éru carvingu. Naše poznatky vycházely od nejpokrokovějších učitelů z alpských zemí, jako byl Kuchler (D), Zehetmayer (AUT), Klien (AUT), Baumroc (AUT), Heinz Ruby (CH) a dalších. To nám umožnilo organizovat pro české lyžaře akce, zaměřené na kvalitní, profesionální a moderní výuku lyžování, respektující vždy poslední trendy v této oblasti. Na základně našich nadstandardních vztahů s výrobci a distributory lyží, které jsme získali účastí na SUPERSKITESTU, můžeme nabídnout lyže nejlepších parametrů.
V našem e-shopu najdete najdete lyže od 15 světových značek Atomic, Dynamic, Elan, Fischer, Head, Hart, K2, Rossignol, Salomon, Stöckli, Sporten, Snowrider, Vist, Völkl, Volant. Náš sortiment nejsou pouze sjezdové lyže, ale i lyžařské boty Dalbello, Salomon a Roxa. Můžete využít našeho profesionálního poradenství při nákupu lyží. Pro správný výběr lyží Vám budou k dispozici testeři pro evropské skimagazíny, kteří jako jediní Češi již 12 let sbírají zkušenosti na největším evropském skitestu – SkiSuperTest.
Více informací a nabídku lyží najdete na našich webových stránkách http://www.ski-max.cz.

Lyže, prodej lyží | SKI-MAX Adresa : http://www.ski-max.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: lyže, atomic, dynamic, elan, fisher, hart, k2, rossignol, salomon, emmegi, roxa,
Uloženo: 06.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde