Dolomity Itálie

Lyžování, snowboarding, snowkiting a mnohé další zimní sporty si vždy získávaly a stále také získávají oblibu a přízeň milovníků paní zimy. Pokud bychom se měli zaměřit na oblast, která jde příznivcům těmto zimních sportů na ruku, pak jsou to bezesporu italské Dolomity. Je libo po technické stránce bezvadně upravená sjezdovka, snowpark, bobová dráha, běžecké tratě a k tomu výborný servis a 450 nejnovějších lanovek? Pak jsou Dolomity Itálie tou správnou volbou.

Dolomity Superski


Dolomity Superski jsou jednou z nejvýznačnějších, a na zimní sporty bezesporu nejbohatší, destinací v oblasti poskytování zimních sportů. Pojímány jsou jako skvost mezi evropskými středisky a sázejí na ni ti největší nadšenci. Dolomitysuperski pokrývají hlavní a východní část Dolomit a zahrnují v sobě 12 samostatných středisek, ve kterých uplatníte pouze jeden skipas a můžete se tak mezi těmito středisky zcela volně pohybovat. Skvělé technické podmínky jsou jednou ze samozřejmostí, kterou tato komplexní oblast zaručuje.

Ubytování a lyžování


Italské Dolomity vám k dispozici udávají přes 1200 km sjezdovek a to rozličné úrovně, na své si tak přijde úplný začátečník i zkušený lyžař. 450 nejmodernějších lanovek vám umožní trávit více času na sjezdovkách. Veškeré plochy jsou výborně technicky ošetřené, můžete se tedy spolehnout na 100% servis pro destinace obvyklý. Ubytování v Dolomitech je odlišné od jiných, např. francouzských Alp. Stavby jsou zde původní, zasazené do krajin tak, aby s nimi korespondovaly a doplňovaly ji. Ubytovat se tak můžete ve srubech, v chatách, hotelech či apartmánech. Dolomity jsou jednou z oblastí, ve které si díky jejich možnostem vybere opravdu každý.

Lyžování v Dolomitech je ta ideální zimní dovolená, kterou vám přináší CK FEDE!


Dolomity Itálie Adresa : http://www.fede.cz/italie/dolomity-superski/mistopisy/7/LY
Kategorie: Sport
Klíčová slova: dolomity itálie, dolomity superski, italské dolomity, dolomity ubytování, lyžová
Uloženo: 01.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde