Fitness Praha

Fitness centrum Praha je určené pro začátečníky i pokročilé zájemce o tréninky na dostatečném množství efektivních přístrojů. Mezi moderními přístroji k posilování zde najdete značku Hammer Strenght a Life Fitness. K dispozici jsou běhací pásy, stacionární kola a orbitreky.
Fyzickou kondici vám pomohou ve fitness Praha vylepšit špičkoví trenéři, kteří vytvoří každému tréninkový plán přímo na tělo. Součástí služeb návštěvníkům jsou i informace z oblasti výživy a sportovních doplňků, zaměřené na zdravou výživu, redukci tělesného tuku a změnu jídelních návyků.
Posilovna Praha má zkušené a vyškolené osobní trenéry. Mezi jinými zde trénuje Veronika Šmardová, Jake Shrum, reprezentant České republiky v rugby Jan Rohlík, kulturista Peter Tatarka, Michaela Holecová, český reprezentant v Americkém fotbale Miloš Hildebrand, Hanka Bělohlavová a Pavel Šantrůček. Naučíte se s nimi odstraňovat svalové disbalance, nabírat svalovou hmotu, tvarovat tělo při kondičním, kruhovém a objemovém tréninku. Zkonzultovat lze i předsoutěžní trénink. Pro rady a pokyny vyškolených trenérů si může přijít každý – nezáleží na postavě
Posilovna rovněž pořádá speciální programy pro ženy určené k redukování tuku v těle.
Pokud se sejdou minimálně tři ženy, lze se vrhnout do kruhového tréninku v ceně 95 Kč za jednu lekci. Skvělá forma tréninku na strojích Life Fitness a Hammer strenght s vložkou aerobicu vám pomůže za jednu hodinu vybudovat svaly a spálit nadbytečný tuk daleko líp, než při samotném spiningu, aerobicu a dalších podobných způsobech cvičení.
Fitness centrum Praha otvírá v sobotu a neděli od devíti hodin, zůstat můžete až do 21. hodiny. Všední dny mají otevírací dobu od 7 do 22 hodin.

Fitness Praha Adresa : http://www.hammerstrength.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: fitness, fitness Praha, Posilovna raha, Posilovna, fitness centrum Praha
Uloženo: 05.02.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde