www.fotbal365.cz - prostě pro fanoušky

Fotbal365.cz je otevřený projekt, specializující se na zpravodajství z klubové i reprezentační kopané, přinášející navíc aktuální komentáře od pravidelných přispěvatelů. Obsah je tvořen profesionálními novináři i nadšenci, kteří se novináři chtějí stát nebo je prostě jen baví o fotbalu psát.

Cíle portálu fotbal365.cz:



- přinášet komplexní a seriózní fotbalové zpravodajství, důsledně oddělené od názorové části

- nadstandardně zpracovávat ligovou kopanou

- publikovat analýzy a komentáře

- zaměřovat se i na jinde opomíjená a minoritní témata

- poskytovat full-service služby v oblasti mediální spolupráce



Portal Fotbal365.cz je teprve na startu, postupně se rozvíjí o nové služby pro uživatele. Už teď se návštevník může kromě přečtení článků podívat na podrobné výsledky, tabulky, může sledovat livescore nebo se s ostatními pobavit na fóru. V blízké budoucnosti se plánuje připojení e-shopu!

Fotbal365.cz vedle základního zpravodajského servisu nadstandardně zpracovává ligovou kopanou. Využívá zahraničních přispěvatelů a zdrojů, věnuje se i minoritním tématům. Z tohoto důvodu logicky představuje pro fotbalové subjekty ideální prostor pro mediální prezentaci.

Jsme mladí a ambiciózní, permanentně se zlepšujeme, ale zároveň máme úctu k faktům. Spolupracujeme s fotbalovými kluby, fanoušky, máme kontakty na poli PR. Vaše nová kampaň bude i díky nám opravdu nová.

Fotbal365.cz je seriózní médium, které v žádném případě nemísí zpravodajskou, komentářovou a PR část. Čtenář je pro nás prioritou a proto se k nám rád vrací. Řada spokojených čtenářů chce však víc než jen číst a zároveň je ráda, když vše najde takříkajíc pod jednou střechou. Právě proto Fotbal365.cz nabízí výjimečné možnosti v oblasti mediální a marketingové spolupráce.

Nabízíme příležitost uplatnění pro všechny pravé fotbalové fajnšmekry.

Usínáte s vlajkou svého klubu, sledujete nějakou soutěž a chcete o ní psát?

Fotbal365.cz vám neklade meze. Neříkáme, že ho může tvořit každý, ale přesto se na něm může podílet mnohem víc lidí než na všech ostatních podobných serverech. Pomůžeme vám zdokonalit se v psaní, protože vy za to můžete pomoci nám – být nejčtenější fotbalový web v ČR.

Dejte nám vědět, co Vás zajímá a o čem byste chtěli psát. Vychází u nás v příslušné rubrice mnoho článků a zdá se Vám být dost dobrá? Přesto může být díky Vám ještě lepší. A nebo se Vám dobrá nezdá? Tím spíš!
www.fotbal365.cz - prostě pro fanoušky Adresa : http://www.fotbal365.cz
Kategorie: Sport
Klíčová slova: fotbal, zprávy, fotbalové výsledky, livescore, přestupy, bwin, forum, sázení
Uloženo: 09.10.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.2
Hodnocení webu: 4.1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde