Reklamní agentura, grafické studio

Tvořime a realizujeme reklamní grafiku pro vizuální a komunikační kampaně. Navrhujeme firemní loga, nápisy a propagační styl společnosti.
Vytváříme a optimalizujeme internetové stránky pro full - textové vyhledávače. Zajišťujeme propagační tiskoviny a poskytujeme kvalitní zákaznický servis.
Rádi pro Vás navrhneme a vytvoříme netradiční reklamní kampaně

Reklamní agentura
Brainwave :
Martin Kotas
Tel +420 739 913 656
Emailkotas@brainwave.cz

"We make You visible..." Grafické studio - Tvorba loga - logotypu Corporate identity

Vytváříme grafické návrhy pro tištěné i multimediální prezentace. Dbáme na eleganci, estetičnost a přání našich klientů. Zajišťujeme reklamní kampaně na celém území České republiky.

,Reklamní textil, Potisk triček, Reklamní předměty, Reklamní malby, Písmomalířství, Malby interiérů, Venkovní plachty - bannery,Billboardy, Cedule a poutače, Tvorba www stránek, SEO optimalizace, Bannery - flash, Reklamní polepy, Auto samolepky, Polepy aut

Provádíme potisk a výšivky reklamního textilu a předmětů. Především trička, mikiny, košile, bundy, kšiltovky, tašky a deštníky.
Pří zájmu o reklamní předměty je nutné osobní jednání. Vedlejší činností je grafické zpracování návrhů pro designové oblečení, které vyrábíme pod značkou BRAINWEAR ©

Navrhujeme a realizujeme polepy prodejen, reklamních poutačů, cedulí, výloh a automobilů. Provádíme řezanou grafiku i celoplošný tisk. Materiál folie a druh tisku vybíráme s ohledem na umístění a použití polepu.

Venkovní plachty a bannery dodáváme s kvalitním a stálým potiskem na fasády budov, kde je instalujeme. Před ukotvením velkoplošných plachet je nutné reklamní plochu prohlédnout, zda je k tomuto účelu vhodná. Pomůžeme Vám také při zpracování a výběru vhodné reklamní plochy.
Malujeme a překreslujeme grafické, nebo výtvarné motivy na fasády domů a budov. Dále provádíme malby a výzdoby interiérů, které jsou vhodné pro kluby, restaurace Poradíme Vám při výběru kvalitních barev a odstínů. Na přání Vám vytvoříme grafický návrh či 3D vizualizaci.

Optimalizace internetových stránek pro full textové vyhledávače Seznam, Google, Centrum je jedna z hlavních možností jak propagovat vaši společnost na internetu a tím i podpořit prodejnost výrobků nebo služeb či zvýšit podvědomí o značce.
Pokud Vás zajímá cena optimalizace SEO pro vaše stránky kontaktujte nás na telefonu nebo emailové adrese.
Links | © Copyright 2009 Reklamní agentura a grafické studio BRAINWAVE


Reklamní agentura, grafické studio Adresa : http://www.brainwave.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: Reklamní agentura, grafické studio, reklama, grafika, polepy, polepy aut, samole
Uloženo: 23.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde