Reklamní agentura, grafické studio

Reklamní agentura WHITELABEL

Jsme fullservisová reklamní agentura a grafické studio. Pro naše klienty jsme schopni vytvořit propagační a komunikační kampaně včetně zajištění reklamního prostoru a realizace. Nabízíme inzerci v tištěných, rozhlasových i televizních médiích.

Dalším polem působnosti naší společnosti jsou webové aplikace, které sami vytváříme. Od jednoduchých prezentačních stránek, přes složitější internetové obchody, až po rozsáhlé informační portály.

Navrhneme a vytvoříme pro vás vizuálně poutavé weby libovolného formátu. Dokážeme do vzhledu vaší internetové prezentace dostat „smysl“, aby www stránky působily přesně tím dojmem, jakým působit mají.

Kvalitní a esteticky provedený vizuální styl působí přímo na zákazníka a vytváří první dojem. V oblasti marketingu a reklamy je první dojem nejdůležitějším faktorem v prodejnosti a atraktivnosti zboží nebo služeb.
CO ZNAMENÁ WHITE LABEL?

Původní význam pochází z hudebního průmyslu, kde fenomén WHITE LABEL značí 12“ vinylovou desku zabalenou do jednoduché nepotištěné obálky, obvykle jen s vytištěný katalogovým číslem, názvem alba, interpreta a dobou hraní. Tato nahrávka je vydána jen v malém nákladu. Tento způsob vydávání si na začátku devadesátých let kvůli nedostatku finančních prostředků pro vydání plnohodnotného alba oblíbili především hip-hopoví a houseoví DJs. Tak, aby se alespoň tímto způsobem dostala deska na pulty prodejců.

V přeneseném slova smyslu je WHITE LABEL produkt nebo služba, jež je nabízena ostatním firmám, prodejcům, aby ho mohli distribuovat pod svým obchodním jménem.
REKLAMA

Zajišťujeme reklamní a komunikační kampaně na území celé České republiky. Provádíme monitoring trhu a zpracováváme analýzu efektivity každé kampaně.

Uvědomujeme si, že efektivita reklamy je ovlivněna především formou grafického zpracování a podání správné cílové skupině. Při zpracování respektujeme hlavní principy komunikace, prostředí konkrétního odvětví a filozofii společnosti.

Účinná reklama oslovuje, komunikuje, prodává, buduje hodnoty a především fascinuje.

- Outdoor / venkovní reklama
- Internetové kampaně
- Inzerce / Tištěná média
- Rozhlas / Televize
- Reklamní předměty
- Reklamní malby
Grafické studio

Kreativní myšlenka, komunikace a způsob jejího podání správné cílové skupině je každodenní náplní práce naší firmy.

Náš tým se skládá z grafiků s patřičným vzděláním v oboru. Grafické studio a reklamní agentura WHITE LABEL sleduje moderní trendy, nové způsoby a styly propagace, ale i léty prověřené působení psychologie tvarů a barev na lidské vědomí. Právě proto jsme schopni nabídnout svým klientům nejlepší řešení postupu realizace nového vizuálu společnosti.



- Loga / logotyp
- Corporate identity
- Firemní grafika / Tiskoviny
- Copywriting / Úprava textů
- Multimediální prezentace
- 3D vizualizace
webdesign

V České republice je více než 5,5 milionu internetových uživatelů. Každý z nich je schopen denně shlédnout několik desítek webových stránek. To staví internet na pozici jednoho z nejúčinnějších způsobů propagace. Pro každou fungující společnost je prezentace na webu více než nutná. Účinnost webové aplikace je ovlivněna především formou jejího zpracování a logickým řešením orientace na stránce. Do vzhledu vaší internetové prezentace dostaneme „smysl“. Navrhneme a vytvoříme pro vás vizuálně poutavé weby libovolného formátu s přehledným uživatelským rozhraním. Potom budou www stránky na uživatele působit přesně tím dojmem, jakým působit mají.
Reklamní agentura, grafické studio Adresa : http://www.whitelabel.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: Reklamní agentura, grafické studio, reklama, grafika, webdesign, logo, tvorba lo
Uloženo: 23.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde