Tamponový tisk

Specializujeme se na tampónový tisk. Tamponový potisk provádíme 1 až 4 barevný. Tamponový tisk je vhodný k potisku reklamních předmětů (tužky, hrnky, přívěsky.) dále pak k potisku průmyslových výrobků. Klademe důraz na využití nejmodernějších technologií a tomu odpovídá i naše strojní vybavení. Pro tampónový tisk jsme vsadili na kvalitu Německé firmy Tampoprint. Tento čtyřbarevný tiskový stroj Concentra 90/4 zvládne tisk čar již od 0,06 mm.
Tampónový tisk je nepřímá metoda tisku z hloubky, při které se pomocí speciálního barevníku plní fotochemicky vyleptané ploché klišé – tiskovou formu. Naplněné klišé se setře ocelovou těrkou která je součástí barevníku tak, aby barva zůstala pouze na vyleptaných místech. Tato barva se poté nabere na tampon ze silikonového kaučuku, kterým se přenese na potiskovaný předmět.
Technologie tampónového tisku je výjmečná tím , že jí lze potisknout i nerovné a různě oblé plochy. Plasticita tampónu, dokáže vyplnit i strukturovaný povrch. Tisk zachová dostatečnou čitelnost textů a grafických prvků s minimální tloušťkou čáry 0,06 mm .
Tamponový tisk Adresa : http://www.tamponovy-tisk.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: Tampónový tisk, tampónový potisk, tisk
Uloženo: 27.03.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde