Registrace do katalogů

Registrace do katalogů je jedním z nepostradatelných prvků propagace www stránek. Jedná se o službu, kterou využívá každý, kdo chce na internetu uspět. Vyhledávače jako Seznam, Google a další budou posouvat Váš web výše ve výsledcích vyhledávání podle optimalizace Vašich stránek na hledaná slova a fráze a podle množstí kvalitních odkazů směřujících na Váš web. Registrace do katalogů Vám zajistí vytvoření síťe právě takových kvalitních odkazů, zlepšení pozic Vašeho webu ve vyhledávačích a tím následné zvýšení návštěvnosti.


Naše nabídka

Nabízíme ruční registraci do českých a slovenských katalogů webových stránek. Pomůžeme Vám s návrhem textů pro registraci, výběrem vhodných katalogů a návrhem, změnou a optimalizací Meta tagů Vašeho webu tak, aby co nejlépe vyhovovaly registraci do katalogů a pozici ve vyhledávačích na vybraná slova a fráze. Do katalogů, které umožnují vložení RSS nebo XML zdroje registrovaného webu, vložíme URL a nadpis Vašeho RSS nebo XML feedu. Pokud máte svoje logo, banner nebo ikonu, taktéž je vložíme je do katalogů, které tuto možnost podporují.

Po dokončení objednávky obdržíte textový dokument s abecedně seřazeným seznamem katalogů, do kterých byl Váš web registrován a podrobnostmi k jednotlivým registracím, např. ID Vašeho odkazu v jednotlivých katalozích, přihlašovací údaje k úpravě záznamů apod.

V případě zájmu o kvalitní registraci do katalogů nás stačí kontaktovat. Prostudujeme Váš web a zašleme formlulář pro registraci do katalogů. Po konzultaci navrhneme vhodné údaje pro registraci do katalogů včetně výběru vhodných katalogů.

Platba probíhá na základě vystavené faktury před provedením registrace.
Registrace do katalogů Adresa : http://registrace-do-katalogu.mefistofeles.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: registrace do katalogů
Uloženo: 02.12.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde