.: proven.cz: reklamní předměty, reklama

Hledáte-li na internetu kvalitní stránky, kde nakoupit reklamní a dárkové předměty pro vaši firmu, potom jste je našli. Na proven.cz najdete nejen kompletní katalog s možností nákupu o-line, ale i spoustu informací z oblasti reklamních předmětů, reklamy i technologií potisku. Bez zajímavosti není ani možnost nechat si zaslat tištěný katalog s nabídkou zdarma.

Nespornou výhodou je možnost objednávání reklamních předmětů i z nabídky konkurence, s garancí dodržení ceny! Zároveň získáváte za každý nákup nad 50.000 Kč dárkový bonus pro vás osobně na výběr zboží v hodnotě 500 Kč zdarma. U všech předmětů máte možnost vyžádat si bezplatně (na zápůjčku) zboží, která vás zajímá, a vyzkoušet si ho předem.

Samostatnou kapitolou je potom cenová politika. E-shop proven.cz vám nabízí svoji politiku stanovení "správných cen" jako zajištění minimální ceny průměrného nákupního koše. Více podrobností najdete na www.proven.cz.

Na netu jistě najdete mnoho stránek s nabídkou reklamních předmětů a každý provozovatel se vás bude snažit přesvědčit k návštěvě právě těch svých. Málokde se ale kvalita potkává s kvantitou tak úspěšně jako na www.proven.cz.


.: proven.cz: reklamní předměty, reklama Adresa : http://www.proven.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: reklamní a dárkové předměty, zboží, dárky, reklamní potisk, textil, shop, Plzeň
Uloženo: 08.04.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.7
Hodnocení webu: 1.7

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde