Digitální tisk Brno

Digitální tisk je způsob tisku, který umožňuje vytvořit tiskovinu přímo z počítače bez výroby tiskové formy, a to již od jednoho kusu.

Digitální tisk v současné době nahrazuje ofsetový tisk zejména v malých nákladech díky jeho rychlosti a skvělé kvalitě. Digitální tisk je většinou prováděn za pomoci suchých tonerů, které se zapékají na papír pomocí laseru. Digitální stroje jsou schopny v některých parametrech tisknout dokonce stejně kvalitně jako ofsetové tiskové stroje.

Největší výhodou digitálního tisku jsou nízké celkové náklady při malém a středním počtu publikací, které jsou určeny k tisku. Digitální tisk má i mnoho dalších výhod, a to například rychlost potřebná ke zpracování zakázky a nebo snadná kontrola před tiskem. Jednoduše můžeme vytisknout kontrolní nátisk, který je tištěn na stejném stroji jako výsledný tisk.

Tiskneme vše do formátu SRA3 (320x450 cm), tedy např.: letáky, vizitky, pozvánky, blahopřání, plakáty, kalendáře, formuláře, katalogy a mnoho dalšího ve velké rychlosti a skvělé kvalitě.
Digitální tisk Brno Adresa : http://www.velkoplosnetisky.com/digitalni-tisk/
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: digitální tisk, velkoplošný tisk, Brno
Uloženo: 23.09.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde