Marrel, specialista na reklamní předměty

Reklama a reklamní předměty jsou nosným programem společnosti MARELL. Specializujeme se na dárkové předměty vyráběné na míru například zakázkové USB paměti, silikonové produkty jako náramky, klíčenky, reklamní kravaty, lanyardy, magnetky, podtácky, reklamní hasící spreje a mnoho dalších produktů.

Na výrobu reklamních předmětů využíváme moderní tiskové technologie, také digitální. Pro naše zákazníky neustále sledujeme nejnovější trendy a vývoje na poli reklamních dárků a vynakládáme velké úsilí, abychom mohli stále plně uspokojovat vyvíjející se potřeby našich klientů.

Na stránkách společnosti MARELL máte možnost rychle, přehledně a jednoduše najít vhodný dárek nebo se nechat inspirovat v našich katalozích produkty na zakázku. Naším úkolem je v co nejkratším termínu provést realizaci celé zakázky a naplnit tak základní potřeby každého našeho klienta - kvalitně, rychle a levně od začátku až do konce celé realizace. Jsme přímým dovozcem a výrobcem reklamních předmětů, neplatíte zbytečně prostředníkům. Hlavními produkty jsou zakázkové USB paměti, flešky neboli USB Flash Drive, silikonové produkty jako náramky, klíčenky, reklamní kravaty, šátky, lanyardy, šňůrky na krk, magnetky, podtácky, reklamní hasící spreje, reklamní lupy, a mnoho dalších produktů.

MARELL působí na českém trhu s reklamními předměty od roku 2000. Za tu dobu jsme navázali trvalé kontakty s největšími světovými výrobci reklamních předmětů v Asii i Evropě. Naši odborníci se každý rok účastní hlavních světových veletrhů z oblasti reklamy a marketingu. Vystavujeme na hlavních světových veletrzích reklamních produktů. Jsme členem mezinárodní organizace velkoobchodů a výrobců reklamních a dárkových předmětů PSI - Präsent Service Institut.
Marrel, specialista na reklamní předměty Adresa : http://www.marell.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: reklamní předměty, USB paměti, výroba reklamních předmětů, flešky,reklamní dárky
Uloženo: 29.01.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde