NAVIGATORIA. Reklama v terminálech

NAVIGATORIA je informačním servisem nové generace, jenž do sebe zahrnuje všechny potřebné funkce příručky na cesty a pro podnikání s možností navigace prostřednictvím interaktivní trojrozměrné mapy.

Zde naleznete nejpodrobnější informace o společnostech města, o poskytovaných službách, slevách, prováděných akcích, veletrzích a výprodejích. Na interaktivní mapu jsou zaneseny jak nejznámější, tak i málo známé architektonické a historické památky. Vzájemná součinnost s uživatelem je uskutečňována za pomoci informačních terminálů se specializovaným softwarem. Veškeré informace jsou poskytovány v několika jazycích, v současné době systém funguje s podporou českého, ruského, anglického a německého jazyka. V nejbližších plánech je zavedení japonského, francouzského a italského jazyka.

Možnosti software dovolují:

1. Najít na mapě jakýkoliv z objektů: stavbu na adrese, ulici podle názvu, získat informace o organizacích, které se v budově nacházejí
2. Provést vyhledání společnosti podle názvu, telefonu, e-mailu
3. Za pomoci vhodného rubrikátoru vybrat společnosti, které vás zajímají, dle zadaných kritérií (například, pokud chcete najít italskou restauraci nebo si pronajmout auto)
4. Vybrat vhodné měřítko mapy s různým zpřesňováním
5. Vytisknout fragmenty mapy spolu s informací o vybraných společnostech (pro verzi CITY, WEB) nebo vytisknout trasu cesty (verze TOURIST) na tiskárně vestavěné do terminálu
6. Seznámit se s aktuálními akcemi, které se ve městě konají (výprodeje, výstavy a jiné)

K dispozici je několik verzí softwaru, které jsou zaměřeny na různé cílové skupiny.

1. NAVIGATORIA.TOURIST je verze, která je určena pro práci na specializovaných terminálech nainstalovaných do hotelů města a přístupných 24 hodin denně. Systém je kombinací přesné trojrozměrné mapy města a podrobné informační příručky o organizacích. Turista program ovládá ve svém mateřském jazyce prostřednictvím dotykové obrazovky. Základní funkce dané verze – vyhledávání zařízení podle katalogu, vyhledávání dle názvu, vyhledávání dle adresy, vyhledávání oznámení a reklam/slev, prohlížení trasy k zařízení, které nás zajímá, s možností jejího okamžitého tisku na tiskárně vestavěné do terminálu a jiné. Podrobněji se seznámit s prací terminálu můžete, pokud přejdete do oddílu Technologie.
2. NAVIGATORIA.WEB je internetovou verzí systému. Přístup k funkcionálním možnostem softwaru je realizován za pomoci perspektivních webových Technologií, pro přístup postačí mít na počítači jeden z populárních prohlížečů. (nachází se ve vývoji, očekávaný start – první polovina roku 2012).

Jednoznačné přednosti našeho systému:

1. 3D-karta a aktuální informační příručka o firmách města, informace o slevách, oznámeních a reklamách, zájezdech na poslední chvíli v jednom souboru. Pružný systém vzájemné součinnosti
2. Pro zadavatele reklamy, výborný doplňkový servis pro majitele hotelů
3. Rychlejší a přesnější než on-line analogy (verze TOURIST)
4. Pro práci nevyžaduje připojení k Internetu (práce je možná přes poziční terminál, a také na PC nebo notebooku)
5. Každodenní obnova

Pro zadavatele reklamy nabízíme komplexní služby, které dovolí nejenom udělat reklamu své společnosti, ale i sledovat účinnost této reklamy. Můžete se seznámit se statistikou návštěvnosti vaší společnosti za určité časové období, a také zjistit, na jakém informačním terminálu je o vaši společnost největší zájem. Na základě těchto informací můžete spolu s našimi zaměstnanci kvalitněji naplánovat svůj reklamní rozpočet, získat pro vaši společnost další klienty.

NAVIGATORIA. Reklama v terminálech Adresa : http://www.navigatoria.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: Reklama, Reklama v terminálech, Reklama v hotelích
Uloženo: 28.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde