Restaurace Novoměstský pivovar Praha 1

Restaurace Novoměstský pivovar je jedinečná restaurace a minipivovar v centru Prahy. Přijďte si vychutnat atmosféru této restaurace v Praze 1, která se specializuje na typicky českou kuchyni - klasická česnečka, svíčková, guláš nebo speciality jako napřiklad konfitovaná kachní stehna, husa nebo pečené sele. Na své si přijdou i vyznavači mezinárodní kuchyně nebo zdravé výživy.

Hledáte restauraci v centru Prahy, kde si natočíte s kamarády pivo sami přímo na Vašem stole? Můžete si vybrat - buď dvoulitrový pivní válec, nebo desetilitrový soudek piva. Přijďte k nám! Restaurace Novoměstský pivovar - Restaurace Praha 1.

Restaurace Novoměstský pivovar spol. s r.o. – Restaurace Praha 1, zajišťuje také prohlídky pivovaru s odborným výkladem o výrobě piva. Během exkurze se dozvíte, jak se pivo v Praze vaří, jak dozrává, a na závěr si můžete v naší restauraci dát naše kvasnicové pivo - 11°nefiltovaný světlý či tmavý ležák nebo specialitu - pivní ochutnávku která obsahuje karamelové, kávové, zázvorové a banánové pivo. Přijďte do naší restaurace na Praze 1.

Tato stylová, staročeská restaurace v Praze 1 se 400 místy k sezení je také ideální pro uspořádání firemních akcí, večírků, školení a prezentací.

Pro skupiny, cestovní kanceláře a firmy nabízíme sestavení specielních menu na přání, pivní večery s neomezenou konzumací piva nebo využití našeho cateringového servisu.

Prodej sudového piva ve vratných sudech 30L a 50L. Pivo v jednorázových nevratných 20L sudech. Zapůjčení nebo prodej chladícího výčepního zařízení Pygmy 20/K s kompresorem.
Restaurace Novoměstský pivovar Praha 1 Adresa : http://npivovar.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: restaurace Praha 1, restaurace Novoměstský pivovar
Uloženo: 22.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde