Potisk na trička

Tričko bez potisku příliš neprozradí. Naopak s potiskem vašeho loga informuje veřejnost o existenci firmy či oblasti vašeho podnikání. Pokud pak bonusově narazíte na firmu, která je ochotna ponechat výběr, střih a veškeré detaily trička vaší režii a zaručí vám vysokou kvalitu a odolnost potisků, máte z velké části vyhráno, alepoň v dobře odvedné práci Attack promotion.

Navíc vás rádi na základě vzorků a odborné konzultace seznámíme s mnoha nejširšími způsoby realizací těchto potisků. Jsme odborníky na techniky v oblasti sítotisku, transferu, floku, 3D, sublimace, puffu a jiných, velmi účinných metod, které zaručují vysokou trvanlivost.

Technologie šité na míru

Originalita a společná tvorba neotřelého textilu je pro nás samozřejmostí. Výběr metody realizující vámi zvolený motiv potisku vybereme s ohledem na využití textilu. K dispozici máme technologie, které jsou šité využití textilu přímo na míru. Tedy technologie vhodné pro běžné užití reklamních triček nebo takové, které splňují nejnáročnější požadavky. Máme k diszpozici vlastní tiskárny a vyšívárny, což nám umožňuje nabídnout vám co nejserioznější a nejnižší ceny vašich zakázek, stejně tak co nejrychlejší servis.
Potisk na trička Adresa : http://www.reklamanatextil.cz/
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: potisk na trička, reklamní trička
Uloženo: 12.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde