Fotostudio Antis

Fotografické služby
Fotografie je důležitou částí firemní prezentace, produktová a reklamní fotografie má zvýšit zájem o produkt, vedle ceny výrobku rozhoduje při výběru zákazníkem kvalitní profesionální fotografie. Nabízíme profesionální reklamní fotografii Vašich výrobků, zboží, architektury, nábytku, průmyslových provozů a zařízení. Každá fotografie má vysokou technickou kvalitu a je a je zpracovávána s ohledem na přání zákazníka. K dispozici je autorská fotobanka krajinářské fotografie pro kalendáře, katalogy, plakáty. Veškerá data jsou dodávána v režimech RGB nebo CMYK dle přání klienta v rozlišení 300 dpi v požadovaném formátu..

Grafická příprava
Ve spolupráci s grafickým studiem zajišťujeme grafickou a předtiskovou přípravu katalogů, plakátů, kalendářů, firemních tiskovin, inzerce, knih a odborných publikací. Zákazník nemusí shánět fotografa pro reklamní/produktovou fotografii a následně grafické studio pro další zpracování.

Tisk

Zajišťujeme tisk námi zpracovaných materiálů, zákazníkovi tak poskytujeme kompletní servis k jeho spokojenosti od nafotografování přes grafickou přípravu až po tisk.


Fotostudio Antis Adresa : http://www.studiofotografie.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: fotografie, fotostudio, fotobanka, foto, reklamní, produktová, krajinářská
Uloženo: 15.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde