Hledáte oblíbenou reklamu?

Možná se i vám občas stane, že zachytíte v televizi reklamu, která vypadá zajímavě. Jenže se díváte jen jedním okem, a než stačíte zaostřit, je ten spot pryč. Co teď?

Program na vysílání televizní reklamy pokud vím neexistuje, a zkoušet čekat na další odvysílání je o ničem. Jedna zajímavá reklama bude utopená mezi desítkami nudných, které nikoho nezajímají. Právě pro takové případy je tady super web TVspoty.cz.

Zkuste se na něj podívat, a uvidíte o čem mluvím. Na denně aktualizovaném portálu TVspoty.cz vždycky najdete nejnovější zajímavé reklamy co právě běží v televizi, a taky písničky a hudbu z reklam. Když u nějakého spotu informace o hudbě chybí, stačí napsat do diskuse a určitě brzy někdo poradí. Mluvím z vlastní zkušenosti. Pro nadšence je tam i možnost přidávat reklamy nebo se stát redaktorem webu.

Většina reklam v televizi nestojí za nic, o tom žádná. Ale najde se dost ulítlých, virálních a zábavných sexy reklam - možná se budete divit. Extra kapitolou je zakázaná reklama, která se do televize ani nedostane. Tam se vážně najdou zajímavé kousky. :-)

Dost bylo řečí, vyzkoušejte TVspoty.cz a uvidíte sami. Stovky a tisíce reklam na jednom webu!
Hledáte oblíbenou reklamu? Adresa : http://www.tvspoty.cz/
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: reklamy, reklamy, spoty, televizní, TV, hudba, písničky, soundtracky, mp3
Uloženo: 01.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde