Reklama, tisk, DTP, grafika, SEO

Smartpropag zná řešení pro tyto oblasti: počítačová grafika, reklama a signmaking, DTP a tisk se zajištěním následné distribuce k zákazníkovi. Provádíme fotopráce, vytváříme multimédia, navrhujeme grafiku pro internetové stránky a e-shopy. Tvoříme pro Vás oboustranné vizitky, firemní grafický manuál, polepy na automobily, barevná razítka. Sazba knih nás baví.Pečlivě připravený grafický návrh, vysoce kvalitní tisk, včasná instalace či distribuce hotové reklamy. Pro tvorbu silné značky, pozitivní image, posílení pozice na trhu zvýšení poptávky navrhujeme, vyrábíme a distribuujeme reklamu. Ta může být tisková, světelná, rozhlasová, mobilní, venkovní nebo alternativní. Chcete-li, reklama na klíč. Je Vám předložen návrh propagace, odsouhlasením se realizuje signmaking, následuje zajištění dodávky zákazníkovi.
Naše reklamní portfolio obsahuje celoplošné polepy aut, autobusů, tuningové vzory na motocykly a helmy z řezané samolepící fólie. Zvládneme autoplachty i průhledné a poloprůhledné motivy polepů okenní fólie. S originálním vzorem z fluorescentní nebo reflexní samolepky bude krásná Vaše výloha nebo notebook.
Zrealizovaná výroba a distribuce akčního letáku, hotový jídelní nebo nápojový lístek, katalog na stole zákazníka, bezchybný ceník, populární firemní trička, štítky, cedule, poutače a panely všech těch báječných výstav a veletrhů. To platí i pro přehledné informační systémy, reklamní tabule nebo nápisy na výlohy. Vyrobíme firemní časopis i tašky s potiskem. Samozřejmostí je malba na fasády, příprava billboardů a všemožná světelná, třebas neonová reklama.
Pro kancelář vyhotovíme hlavičkové papíry, barevná razítka, tiskopisy, firemní desky, brožury, oboustranné vizitky, weby, formuláře. Vše ve firemních barvách. Merkantilní předměty včetně elektronických dokumentů vytvoříme v duchu Corporate identity. Vhodným oceněním pro své obchodní přátelé je komplimentka, krásný kalendář nebo luxusní souprava psacích potřeb včetně originálního motivu. K hlavním oborům naší činnosti patří tvorba podkladů a finálních děl v profesionálních bitmapových, vektorových a sázecích počítačových programech. Provádíme DTP. Cizí nám není ani scanování, kopírování, sazba knih i not. Zhotovíme logo, logotyp či grafický manuál. Věnujeme se černobílé i barevné reprodukci. Připravíme pro vás inzeráty, razítka, oboustranné vizitky, navštívenky, formuláře, tabulky a prezentace. Objednejte si novoročenky, mapy a plány míst, ex libris, pozvánky, svatební oznámení, knižní obaly, ASCIIart nebo vlajky. Pro firmy obnáší počítačová grafika tvorbu nabídky volných pracovních míst, oznámení o výběrovém řízení, veřejné soutěži, oznámení o zániku nebo sloučení firmy, sdělení o navýšení základního kapitálu. Vyrobíme výroční zprávu. Připravíme pro Vás grafické symboly, piktogramy, diagramy, elektrotechnická schémata, PDF dokumentaci nebo manuály. Vše v jednotném firemním duchu - Corporate identity. Nakreslíme a vyhotovíme etikety, viněty, návrhy nášivek, ozdobné dopisní papíry, faktury, booklety, ilustrace, nabídkové listy, kalendáře, pohlednice, skládačky a leporela. Navrhneme pro Vás originální tetování. Převody do různých formátů jsou samozřejmostí. Pro studenty připravíme skripta, rozvrhy hodin a učební podklady. Věnujeme se tvorbě, úpravě a retušování fotografického materiálu. Do našeho portfolia patří fotografie aktu, architektury, cestovatelská, dokumentární, fotokoláž a fotomontáž, foto panoramatické, kulinářské, pouliční i portrétní. Dále jsou to snímky přírody, rodiny, reklamní fotopráce, sportovní a svatební fotografie. Zachytíme zátiší, fotopříběhy, koncerty, zaměstnance při práci nebo snímky ze vzduchu. Navrhneme a vyrobíme papírová i elektronická fotoalba či opravdu velProdukujeme webovou grafiku i celé statické a dynamické internetové stránky. Pro texty, které prodávají, využijte naše copywritterské služby. Vyrobíme Vám videoprezentaci na CD, flash disku i webový server ve firemních barvách. Registrujeme domény, zajišťujeme webhosting, nastavujeme poštovní schránky, důležitá je indexace do katalogů. Připravíme QR kódy, elektronické vizitky a dokumentaci, reklamní bannery nebo e-booky pro nejběžnější čtečky elektronických knih. Zabýváme se návrhem rozhraní do aplikací. Vývoji navigačních systémů a dopravního systémů. Optimalizujeme pro webové vyhledávače - SEO. Vytváříme šablony vzhledu pro redakční systémy Joomla, Drupal, WordPress, DotNetNuke a podobné.ké plakáty. Zrealizujeme Vaše očekávání. Typografické služby, ofset, sítotisk pro prakticky všechny druhy materiálů, velkoplošný tisk nebo tisk velkých objemů?
Potřebujete dodat 100 kusů laminovaných vizitek nebo 30 000 barevných katalogů? Zhotovujeme prepress a prakticky libovolné tisky v jakémkoliv nákladu.
Reklama, tisk, DTP, grafika, SEO Adresa : http://smartpropag.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: tisk, reklama, vizitky, seo, firemní grafika, grafika, foto, dtp, chrudim
Uloženo: 23.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde