CZECH IMAGE s.r.o. - Reklamní předměty

Společnost CZECH IMAGE s.r.o. založena v roce 2000, je 100 % česká firma, zaměřena na dovoz a prodej reklamních předmětů, reklamní potisk, výrobu tiskovin a předtiskovou přípravu.
Reklamní předměty a reklamní dárky s reklamním potiskem, ale i bez potisku, tvoří hlavní sortiment našeho internetového obchodu www.czechimage.cz. Z nabídky o více než 20 000 položek můžete vybírat napříkad značkový reklamní textil, propisky, deštníky, hrníčky, zapalovače, tašky, přívěšky, peněženky, nože, reklamní sladkosti, hodiny, mincovníky, šnůrky na krk, gastro reklamní předměty apod. Nechybí zde ani zakázkové reklamní předměty. Nabízíme také další reklamní služby, především reklamní tiskoviny.
Silný důraz klademe především na nízkou cenu, kvalitu, rychlost realizace a komunikace. Pro tyto akcenty zdokonalujeme naše služby nákupem nových strojů, aktualizací informačního systému, webových stránek, rozšiřování skladových a výrobních prostor.
Proč nakupovat reklamní předměty u nás:
- Široký výběr reklamních předmětů a služeb
- Možnost profesionálního potisku reklamních předmětů
- Doprava zdarma po ČR při nákupu nad 10 000 Kč
- Reklamní předměty za nejnižší cenu na trhu
- Grafický návrh potisku zdarma
Zakládáme si na profesionalitě kolektivu lidí s dlouholetou zkušeností v oblasti reklamních předmětů a tiskovin, jejichž úkolem je na všech úrovních především spokojený zákazník.
Můžeme plně uspokojit zákazníky nakupující mnohatisícové náklady, ale také malé firmy, kterým pro daný účel stačí pár kusů a dokonce i koncové zákazníky, kteří od nás nakupují zboží po jednom kuse bez potisku.
Jsme tu pro Vás.
Team CZECH IMAGE Tučně
CZECH IMAGE s.r.o. - Reklamní předměty Adresa : http://www.czechimage.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: reklamní předměty, reklamní dárky, reklamní textil, reklamní potisk, reklama
Uloženo: 25.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde