Reklama a vše co k ní přísluší

Reklama, nebo obchodní zastoupení? U nás je to prostě jinak! Nejsme zaměřeni na krásnou grafiku stránek, a nebudeme Vám říkat, že slogan, který jste vymysleli je perfektní. Našim záměrem je prodat Vaše zboží, nebo služby, prostě zviditelnit Vaši firmu a zajistit Vám nové zákazníky. Naší odměnou je dobře odvedená práce a samozřejmě zisk. A toho dosáhneme, když budete spokojeni Vy, naši klienti a zůstanete našimi klienty po dlouhá léta.
Vaše webové stránky od 8 500,- Kč včetně seo-optimalizace a administrace na dobu jednoho roku. V dalších letech platíte již jenom poplatek 2 000,- Kč za webhosting a administraci Vašeho webu. Služba je vhodná pro začínající podnikatele a malé živnostníky.
Zpětné odkazy patří mezi základní stavební kameny pro úspěšnou SEO optimalizaci webových stránek. Každá webová stránka potřebuje kvalitní zpětné odkazy, které ji pomohou získat lepší umístění ve vyhledávačích. Tato služba Vám přinese tisíce potenciálních zákazníků ročně.
Reklamní bannery a ikonky, které Vám vytvoříme se zobrazují na stránkách partnerů, v partnerském programu, který pro Vás připravíme. Program Vám přivede tisíce klientů ze stránek partnerů a ještě zajistí lepší pozici ve vyhledávačích.
Připravili jsme pro Vás možnost zřízení vlastního e-shopu za velice příznivou cenu včetně administrace a propagace na internetu. Na Vás zůstane jen přijmout objednávku a odeslat zboží zákazníkovi. Cena e-shopu s administrací od 12 000,- Kč / rok. Možnost zadat Vaše zboží do smíšených shopů.
Nabízíme propagací Vaší firmy na internetu, v katalogu firem s bezplatnou inzercí www.sumperske.info . Pro každého našeho klienta připravíme bannerové a textové reklamní kampaně zaměřené na uživatele těchto stránek. Průměr unikátních návštěv za den 650 o počtu 1750 zobrazení.
Potřebujete SEO optimalizaci Vašich www stránek? Pokud stránky nemáte, tak je pro Vaši firmu vytvoříme. Po provedení SEO optimalizace se budou zobrazovat Vaše stránky na předních pozicích vyhledávačů Seznam, Google, Jyxo a dalších).
Reklama a vše co k ní přísluší Adresa : http://www.reklama-boracek.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: www stránky, novinová reklama, internetová reklama, bannery, ikonky, e-shop,
Uloženo: 18.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde