Praha Tip - svěží reklama

100 dobrých tipů a nápadů, kde dobře nakoupit, dobře se najíst, vychutnat si masáž, ale nechat s třeba i ostříhat pejska, opravit auto, zalepit pneumatiku. Jarní akce na „HRUŠCE“ - svěží reklama. Green Pear - Zelená Hruška vítězná reklama 2010, přístupná pro každého, nejlevnější způsob jak na sebe upozornit, jak dát o sobě vědět

Budeme hledat skutečně to nejlepší. Budeme hledat, doporučovat, psát reference, fotografovat. 100 nejlepších tipů z různých oborů lidských činností z Prahy v krátké době najdete tady v reálném světě „zelené hrušky“ na portálu www. praha – tip.cz.

Mrzí nás, že už nemůžete být první ani druzí, vlastně ani třetí, ale čím dříve se přihlásíte, napíšete nám, tím dříve se dostanete na prestižní místo Tipů „zelené hrušky“ a celý svět se dozví, že vy jste ti nejlepší, že třeba právě váš biftek je ten nejšťavnatější nebo že váš obchůdek je nejvoňavější z celé Prahy. Že prodáváte to, co nikdo jiný, že od vás ostříhaný pes už není jen obyčejný pes, ale náramný krasavec.

Vážení, všimli jste si ? Je jaro, svěží a zelené, plné nadějí a dobrých nápadů. Protřete si oči, vytáhněte rolety svých obchodů a přivítejte s úsměvem první dnešní zákazníky.........

„Zelená hruška“ je váš partner – kamarád v neobyčejném světě reklamy. S „hruškou“ jste vidět, protože plujete proti proudu všednosti.

Kam napsat, kam zavolat:
redakce Green Pear Tip
e – mail: redakce@praha-tip.cz
GSM: 774 812 178
více informací: www.praha-tip.cz
Praha Tip - svěží reklama Adresa : http://www.praha-tip.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: reklamní texty, levná reklama, praha tip,
Uloženo: 08.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde