IMP net s.r.o. - Internetový marketing

Společnost IMP net s.r.o. sídlící v Brně se od začátků své existence zaměřuje na internetový marketing a celkové poradentsví v oblasti webových stránek, optimalizací pro vyhledávače, reklamy a grafiky.

Díky navazující činnosti a letitým zkušenostem v oboru jsme schopni Vám nabídnout kompletní služby od tvorby nového logotypu firmy a webových stránek, přes zlepšení pozic ve vyhledávání, administračního systému na editaci obsahu, až po grafické návrhy vizitek či polepů vozidel i s následnou výrobou.

Nevíte si rady se stále se opakujícími telefonáty a návštěvami nejrůznějších obchodních zástupců internetových médií, kteří Vám nabízí placené firemní zápisy nebo reklamní pozice? Nevíte podle čeho si vybrat, jaký efekt Vám to přinese a jestli se Vám taková investice vyplatí?
Pak právě pro Vás je připrave naše služba "Marketingové poradenství".

Díky dlouhodobým zkušenostem na českém internetu jsme schopni pro Vás vyhodnotit jakoukoliv nabídku a vysvětlit Vám, jaký to pro Vás přinese efekt. Každá kampaň totiž nabízí jiné možnosti (budování značky firmy / efektivní kampaň) a obchodní zástupci internetových serverů někdy tento fakt záměrně opomíjí.

Naším hlavním záměrem je tvorba kvalitních a přehledných webů srozumitelných jak pro Vaše klienty a zákazníky, tak i pro vyhledávače. Obojí je pro Vaše postavení na internetu důležité.
Díky validním kódům, originální grafice a důkladné optimalizaci pro vyhledávače již při tvorbě stránek, se nám to daří! Přesvěčte se o tom sami.

Neomezujeme se pouze na tvorbu v rámci našich webových balíčků. Vyhovíme každému Vašemu přání a kromě webových stránek dokážeme zajistit kompletní servis, registraci domény a webhostingu, zařazení na internet, dodatečné úpravy i aktualizace - to vše v rámci naší spolupráce.
IMP net s.r.o. - Internetový marketing Adresa : http://www.impnet.cz
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: reklamní agentura Brno, internetový marketing a poradenství, tvorba webových str
Uloženo: 27.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde