Reklamní plochy, internetové prezentace

Společnost A3media se na českém trhu zabývá vyhledáváním, registrací a pronájmem reklamních ploch spolu s tvorbou internetový prezentací.

Tato dvě odvětví s sebou nesmírně souvisí, protože sebelepší webová prezentace nemůže fungovat, pokud se o ní klient nedozví. Proto každá firma, která vlastní služební automobil nebo jinou plochu této situace náležitě využívá a používá jej jako reklamní nosič, pro informace o své společnosti. Dle výzkumů působí na člověka tento druh reklamy velmi pozitivně a vzhledem k tomu, že tato reklama je mobilní, osloví mnohem více klientů, než jiné druhy reklamy.
Pro malé a střední firmy se ovšem často stávala tato forma reklamy nedostupnou. S námi je tomu teď jinak.
Nabídka reklamních nosičů z naší databáze Vám zaručí vyhledání levné reklamní plochy na které se můžete prezentovat.

V případě, že jste majitelem automobilu, který používáte, domu nebo plotu u frekventované komunikace nebo jiné plochy použitelné k umístění reklamy, nabízíme Vám jedinečnou možnost registrace Vaší plochy do databáze reklamních ploch A3media.
Registrace reklamní plochy je na neomezenou dobu.

Společnost A3media Vám zajistí zařazení údajů o Vašich reklamních plochách do databáze, ve které jsou shromážděné všechny potřebné informace o reklamním nosiči. V případě automobilů naleznete v databázi typ vozu, značku, barvu, rok výroby, fotografii popřípadě komentář majitele.


Naši klienti si pak v této databázi velmi přehledně vyberou automobil, nebo jinou reklamní plochu o kterou má jejich společnost aktuálně zájem. Poté je majitel reklamní plochy od společnosti A3media nebo přímo od klienta kontaktován, a je sepsána smlouva o umístění reklamy. Na vybraný nosič jsou poté vyrobené reklamní texty, nejčastěji ze samolepících fólií pro automobily nebo reklamní tabule na domy, ploty apod.


Reklamní plochy, internetové prezentace Adresa : http://www.a3media.eu
Kategorie: Reklama, propagace
Klíčová slova: reklamní plochy, reklama na auto, reklama auta, reklama, internetové stránky
Uloženo: 11.07.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.7
Hodnocení webu: 3.7

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde