Řešení problémů firem v oblasti inovací

Web http:// inovace.kvalitne.cz je zaměřen na

řešení problémů firem v oblasti inovací a inovování

a na prezentaci a nabídku této činnosti.

Autor tohoto webu, autor a inovátor Otakar Jalůvka, zde představuje zaměření, rozsah, specializaci, podmínky, specifika, výjimečnost a výhody svého přístupu v oblasti inovační a inovování.

Tento web je celý v nezvyklém provedení s bílým písmem na tmavěšedém pozadí, doplněném množstvím barevných ilustračních obrázků, které oddělují jednotlivá témata, a web je navigací v horní i dolní liště přehledně rozdělen do několika základních tématických částí.

Web je zaměřen na nabídku řešení problémů společností a firem se zaměřením na oblast inovací a inovování. Senamuje s obsahem a problematikou inovace a inovování a taktéž i s dalšími činnostmi s inovováním a inovacemi souvisejícími. Jednotlivé stránky jsou řazeny s přehlednou navigací v logickém pořadí, které obsahuje úvodní část, seznamující se základními informacemi, jenž by měl každý zájemce o inovace vědět, dále následuje část zaměřená na analýzu, mající za úkol zjištění potřeby a rozsahu inovace, dále následuje část nazvaná realizace inovace, následuje část cena, která určuje podmínky spolupráce a pak následuje část reference, obsahujícívybrané ukázky prací a na závěr nechybí ani kontaktní část, obsahující kontaktní spojení a další odkazy, například na další weby nebo sociální sítě.

Zvláštností tohoto webu je skutečnost, že je proveden čistě, tedy že neobsahuje žádné reklamy, banery, odkazy ani jiné komerční prvky, které s obsahem a zaměřením tohoto webu nijak nesouvisí.

Tento web je sice odborného charakteru, obsahuje velké množství textů a článků, ale obsahuje pouze takové odborné a technické výrazy, aby jim mohl porozumět i poučený laik. Celý web je přehledně proveden v české i anglické mutaci.

Řešení problémů firem v oblasti inovací Adresa : http://inovace.kvalitne.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: projekty, inovace, inovování, řešení problémů, realizace inovace, poradenství
Uloženo: 24.09.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde