Plnící a balící zařízení

Potřebujete výrobek rychle zabalit, označit a odeslat dál a nezdržovat tak výrobu? Přesně na vás čekají stroje od české společnosti Mavet CZ. Na zakázku vám vyrobíme automatizované i ruční stroje jako jsou plnící zařízení či balící linky. Naše výrobky naleznou uplatnění nejen v potravinářském průmyslu. Využijete našich služeb i vy. Naše výroba podléhá přísným evropským kritériím.
Zvolte balící linky z našeho sortimentu. S jejich vývojem i výrobou máme mnoho let zkušeností, ze kterých těžíme při výrobě nových produktů. Balící linky vyráběné a dodávané naší společností jsou určené pro výrobu kelímků, misek a blistrů. Vhodné jsou i pro vakuové balení potravin.
Připravili jsme pro vás také plnící zařízení, které šetří čas i peníze. Nabízíme vám přístroje pro plnění sypkých suchých směsí i hustých tekutých hmot. Při výběru dbejte na objem samotného stroje, jen tak zajistíte opravdu efektivní výrobu. Vybrat si můžete buď dvojité, nebo šestinásobné plnící zařízení, které dále upravíme podle vašich připomínek a požadavků. Samozřejmostí je pro nás i montáž a uvedení do provozu.
Vsaďte na dlouholeté zkušenosti, které vám můžeme v oboru výroby plnících a balících strojů nabídnout. Zvolte naše stroje a zefektivněte výrobní proces.

Plnící a balící zařízení Adresa : http://www.mavet.cz/plnici-zarizeni-typ-mupak
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: balící linky, plnící zařízení, balící stroje, plnící stroje, plnění a balení
Uloženo: 24.05.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde