Navštivte informační server o šrotech

Informace ze světa kovového odpadu pěkně pohromadě? Tak to zavítejte na nový portál Šroty.cz, s námi budete mít jako první informace o výhodných výkupních cenách. Šrotařský informační server vám nabízí aktuální informace od cen až po adresy firem.
Proč říct ano portálu Šroty.cz? Určitě to je přehledné zpracování aktuálních výkupních cen všech předních českých obchodníků s kovošrotem. Dále budete neustále informováni o nových obchodnících a to díky neustálému rozšiřování seznamu firem. V neposlední řadě je to i možnost online burzy. Tam budete zadávat poptávku či nabídku vaší firmy online.
Nejdřív registrace potom inzerce
Obchodujete s kovošrotem? Tak to určitě chcete být vidět, k tomu vám pomůže šrotařský informační server. Co všechno můžete dělat v uživatelském prostředí? Inzerovat a to v rámci online burzy či zpracovat vaše kontaktní údaje a to úplně zdarma.
Registrace s sebou přináší jen samé výhody. Budete moci zadat odkaz na vaši firmu do seznamu firem. Další online aktualizace je samozřejmostí. Dále můžete měnit a mazat data, ty jste tam dříve zadali pomocí našeho přehledného editoru.
Zaujměte pomocí fotografie
V dnešní době máte možnost přikládat fotografie ke svým příspěvkům do burzy. V budoucnu však tuto službu čeká rozšíření a to o nafocení jednotlivých nabídek z různých úhlů pohledů. Věřte tomu, že nabídka s fotografiemi bude mnohem více lákavá.
Proč jsme se pustili do vzniku šrotařského informačního serveru? Naším cílem je vám poskytnout přehled cen a firem v oblasti zpracování druhotných surovin. Nabídku i poptávku po zásobách, strojovém vybavení či popis nových technologií budou postupeně přidány.

Navštivte informační server o šrotech Adresa : http://www.sroty.cz/
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: Šroty.cz, Šrotařský informační server
Uloženo: 16.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde