Nové fotovoltaické elektrárny v Horovci

Nové solární elektrárny budou zaujímat plochu o celkové rozloze 8,6 ha a pro jejich výstavbu bude použito celkem 18 090 vysoce účinných panelů PhonoSolar PS 190M-24F, které jsou vyráběny z odolných materiálů a procházejí velice přísnou kontrolou. Kompletní realizaci všech komplexů zajišťuje náš EPC partner společnost Efektim a. s.

Průběh výstavby solárních elektráren

Výstavba komplexů bude probíhat zhruba tři měsíce, dokončení a spuštění elektráren je totiž plánováno na červen 2011. V současné době jsou již na technicky připraveném pozemku umístěny AC kabeláže a uzemnění, vytyčené oplocení a nainstalovány nosné konstrukce, které jsou nyní osazovány fotovoltaickými panely Phonosolar PS 190M-24F. V oblasti obce Horovce probíhá výstavba FVE Horovce 1 a FVE Horovce 2. Výkon těchto solárních elektráren bude dosahovat 84 960 Wp a 492 480 Wp. Investory komplexů jsou společnosti FVE Horovce 1 s. r. o. a FVE Horovce 2 s. r. o.

Současně probíhá výstavba elektráren FVE Kresanda a FVE Power Plant v blízkosti obce Mokrá Lúka. Výkon elektráren bude dosahovat 984,96 kWp a 974,70 kWp a jejich investory jsou společnosti Kresanda s. r. o. a FV Power Plant s. r. o.

Fotovoltaické panely PhonoSolar

Při výrobě panelů PhonoSolar se používají prvotřídní materiály, které zaručí jejich dlouhodobou životnost, odolnost a 100% výkon. Díky vysoké kvalitě jsou panely PhonoSolar používány pro realizaci malých i rozsáhlých fotovoltaických elektráren a to po celém světě. Například při výstavbě největší fotovoltaické elektrárny FVE Vepřek v České republice bylo použito celkem 186 960 ks panelů PhonoSolar.
Nové fotovoltaické elektrárny v Horovci Adresa : http://www.phonosolar.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: PhonoSolar
Uloženo: 25.05.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde