Novoplast Liberec s.r.o.

Novoplast je libereckou firmou zabývající se výrobou výrobků z plastických hmot. Společnost Novoplast byla založena v červenci roku 1990. Podnik zpracovává přes 2.000 tun plastů ročně. Nejpoužívanějšími plasty jsou polyolefíny, zejména polyetylén a polypropylén. Podnik zaměstnává přibližně 100 pracovníků v nepřetržitém provozu.

Hlavním výrobním programem podniku jsou plastové obaly nejrůznějšího druhu. Sortiment tvoří láhve na kečup a jiné pochutiny, láhve a další výrobky určené pro kosmetický, chemický a potravinářský průmysl, přepravky pekařské, cukrářské a jiné manipulační přepravky, klece na živou drůbež, krmítka pro domácí zvířata, dětské řiditelné boby, dětské vaničky, prádelní koše, kbelíky, kanystry, součásti pro automobilový průmysl a ostatní drobné výrobky. K lahvím je samozřejmě vyráběno i velké množství uzávěrů. Řada výrobků opouštějících náš podnik je chráněna průmyslovými vzory a patenty. Na přání zákazníků zajišťujeme potisk výrobků a opatřujeme výrobky logem zákazníka. Výrobky jsou vyráběny ve velkém množství barevných odstínů.

V souvislosti s charakterem vyráběných výrobků se v podniku uplatňují dvě technologie výroby plastových výrobků: vstřikování a vyfukování.

Novoplast Liberec s.r.o. Adresa : http://novoplast.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: plastové přepravky, plastové obaly, plastové láhve, výroba plastových obalů
Uloženo: 22.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde