Czech Coal

Zákazníky vyhledávaný partner pro poskytování paliv, energie a souvisejících služeb.
Zodpovědná správa největších uhelných zásob v České republice, šetrná těžba a návrat rekultivované krajiny lidem a přírodě.
Investice do čisté výroby elektrické energie z uhlí a obnovitelných zdrojů.


Hnědé uhlí


Prodej mosteckého hnědého uhlí prostřednictvím dceřiné obchodní společnosti Czech Coal a.s. je směrován do tří segmentů trhu - do elektroenergetiky, do segmentu tepláren a závodových elektráren a do segmentu domácností a malých kotelen.

Elektrická energie


Našim zákazníkům nabízíme dodávku silové elektřiny, sdružené služby dodávky elektřiny konečným zákazníkům (dodávka silové elektřiny a zajištění distribučních služeb), garanci sjednané ceny a množství odebírané elektrické energie po celé období trvání smluvního vztahu.

Teplo


V podnikatelském záměru skupiny Czech Coal zaujímá teplárenství významné místo, a to především z pohledu investic do tepláren a podnikových energetik spalujících mostecké hnědé uhlí. Výroba centralizovaného tepla je dlouhodobě jedním z rozhodujících a vysoce stabilních segmentů nákupu mosteckého hnědého uhlí.

Povolenky na emise CO2


Czech Coal je účastníkem národního rejstříku obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů, který je spravován společností Operátor trhu s elektřinou, a.s. Využíváme zkušenosti při správě emisních povolenek (EUA) členů naší skupiny, nabízíme prodej i nákup povolenek v tuzemsku i zahraničí za výhodné ceny včetně některých derivátů.

Obnovitelné zdroje energie


Podnikatelským záměrem společnosti je využívat obnovitelné zdroje elektrické energie a rozšiřovat tak nabídku alternativních energetických zdrojů, a to především s ohledem na šetrnost vůči životnímu prostředí.

Czech Coal Adresa : http://www.czechcoal.cz
Kategorie: Průmysl, zemědělství­, výroba
Klíčová slova: hnědé uhlí elektrická energie teplo povolenky emise obnovitelné zdroje
Uloženo: 13.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde