Ruční postřikovače Solo jsou pomocníkem

Ruční postřikovače SOLO


Hledáte šikovného pomocníka při hubení škůdců? Ruční postřikovač SOLO vám spolehlivě pomůže! Už si nevíte rady s plevelem? Poradí vám, jak si usnadnit práci při jeho hubení. Ruční postřikovače jsou vyrobeny z kvalitních plastů s vysokým stříkacím výkonem. S takovým pomocníkem vám práce půjde od ruky. Vyzkoušejte i vy!
Vydali jste se do boje se škůdci a plevelem ve velkém? Pak jistě uvítáte konvové postřikovače, pro svůj větší objem. Pro menší plochy vám bude jistě vyhovovat praktický ruční postřikovač, který využijete pro ošetření rostlin na balkóně, ale i pokojových rostlin.

Ruční postřikovače SOLO využijete kdekoliv


K pracím na zahradě je nevhodnější zahradní technika SOLO, se kterou je práce na zahradě snadná a pohodlná. Tato technika, a především pak ruční postřikovače, je symbolem vysoké kvality, která zaručuje spolehlivé používání strojů po dlouhá léta. Autorizovaný prodejce nabízí zahradní techniky SOLO, které se používají výhradně na zahradách běžných uživatelů, v lesích, nebo pro údržbu veřejných venkovních prostorů.
Mezi produkty patří například nejrůznější ruční postřikovače, sekačky, sekací traktory, motorové i elektrické pily, foukače a křovinořezy a další příslušenství jako jsou okopávačky, maziva a čističe, prodlužovací nástavce atd. Při výrobě zahradní techniky SOLO, výrobce dodržuje všechny ekologické postupy, proto je tato technika šetrná k životnímu prostředí. Také bezpečnost práce je velmi důležitá, proto nabízí ochranné pracovní pomůcky, bez kterých se neobejdete. Jsou to například ochranné brýle, rukavice, ochranná helma se štítem a sluchátky proti hluku.
Zahrádkářská sezona je v plném proudu a s ní přichází i široká škála škůdců, například na stromech. Ruční postřikovače se taktéž skvěle se hodí při hnojení trávníků a jiné zeleně. S tímto zahradním pomocníkem škůdci a plevel nebudou mít žádnou šanci.
Ruční postřikovače Solo jsou pomocníkem Adresa : http://www.solo-zahradni-technika.cz/postrikovace-solo/rucni-postrikovace-solo
Kategorie: Pří­roda, rodina
Klíčová slova: ruční postřikovače
Uloženo: 08.08.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde