Chovatelská stanice Vlčí luka

Dobrý den,

ráda bych začala tím, že důrazně nedoporučuji odebírat štěňata retrievrů z výše uvedené chovatelské stanice.
Když si do vyhledávače na internetu zadáte klíčová slova jako "Chovatelská stanice retrievrů z Vlčích luk a Vlčí stepi" nebo "Ing. Jan Kubeš", najdete spoustu ocenění, medailí, šampionů apod. Neustále mě překvapuje, jak je možné, že tato ocenění nasbírali.
Ing. Jan Kubeš možná ze začátku o tuto stanici s láskou pečoval, avšak časem ji nechutným způsobem přetvořil ve výrobnu přešlechtěných štěňat, kde se nedbá na kvalitu, kde se nedbá na to, že můžou trpět jak zvířátka, tak jejich páníčkové.
Již je to mnoho let, co jsme si z této stanice přivezli nádherné štěňátko Flat Coated Retrievera. Asi po roce se u něj zjistilo degenerativní onemocnění a v 6 letech nám v bolestech umřel. Když jsme se z této bolestivé ztráty vzpamatovali, naivně, což si nikdy neodpustíme, jsme se k Ing. Kubešovi vrátili pro nové štěňátko. Přáli jsme si, aby vše bylo jako dřív. Vybrali jsme si stejnou chovnou stanici, stejnou rasu a Ing. Kubeš nás ujišťoval, že tentokrát bude pejsek zdraví, ať určitě nemáme strach. 23.7.2011 slavil náš pejsek 7. narozeniny. V průběhu jeho života u něj bylo zjištěno několik degenerativních onemocnění a vad a momentálně se situace natolik zhoršila, že bojujeme o jeho život. Protože našeho pejska bereme jako dalšího člena rodiny, jsou pro nás tyto chvíle nesmírně těžké. Neprožívejte totéž a vezměte si pejska od nějakého malého chovatele, který ho bude od narození do předání s láskou piplat.
Chovatelská stanice Vlčí luka Adresa : http://www.retriever.cz
Kategorie: Pří­roda, rodina
Klíčová slova: Chovatelská stanice retrievrů "z Vlčích luk" a "z Vlčí stepi"
Uloženo: 25.07.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde