Fotodoma, foto těhotenství a miminek

Návštěvníky stránek Fotodoma.cz jsou především maminky, hledající fotografa pro umělecké zvěčnění nejkrásnějšího období jejich života. Ať už maminky nastávající nebo ty, kterým už přibyl nový člen rodiny.
Vzhledem k tomu, že cestování v těhotenství nebo s velmi malým miminkem nemusí být pro nastávající maminky anebo miminka bezpečné ze zdravotního hlediska, vítají tu skutečnost, že fotograf i se svým ateliérem přijede až k nim domů. Z toho také plyne název Fotodoma.
I když plný název je Fotodoma.cz, zákazníky služeb jsou často slovenské maminky. Ty většinou přijíždějí samy do sídla Fotodoma - Sidonie, která leží těsně u česko-slovenských hranic, aby si nechaly pořídit zcela diskrétně fotografie svých dětí nebo svých krásných mateřských tvarů. Těhotenské fotografie jsou pak většinou určeny nastávajícím tatínkům, jako překvapení a dárek. Výhodou je zde také to, že se při focení nikam nespěchá a když miminko zrovna nemá na focení náladu, není problém vyjít si s kočárkem na procházku po krásném okolí a ve focení pokračovat, až se děťátko prospí.
Zákazníci, kteří souhlasí s použitím nafocených obrázků v časopisech, jako zvláštní dárek časem obdrží ofsetem tištěné kalendáříky z fotografování na další rok. Tato služba je, jakožto bonus k fotografování, u nás zcela vyjímečná. Umožňuje ji hlavně to, že Fotodoma.cz se již od roku 1991 zabývá výrobou pohlednic. Ty nyní vyrábí oboustranně barevné na špičkovém pohlednicovém kartonu s lesklým laminovaným povrchem. Stejný materiál je používán k výrobě plnobarevných vizitek.
Stránky obsahují také informace o obcích zlínska a fotogalerie obrázků přírody - rostlin, zvířat i lokalit.
Fotodoma, foto těhotenství a miminek Adresa : http://www.fotodoma.cz
Kategorie: Pří­roda, rodina
Klíčová slova: focení, těhotných, fotografování, těhotenství, děti, miminka, umělecké
Uloženo: 13.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.8
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde