Výdělek na internetu, nový business v ČR

Propásli jste .COM boom?
První vlna Internetové exploze už je za námi. Jestli jste využili příležitostí v letech 1990 a měli to štěstí, nebudete číst toto právě teď. Můžete si dopřát díky finanční nezávislosti cokoliv, můžete „pozorovat jak roste tráva". Jaké jsou Vaše touhy a sny? Nepromarněte tuto příležitost která Vám změní život.Toužíte mít vyšší příjem, trávit více času se svou rodinou, splnit si své sny?A přitom pomáhat ostatním dosáhnout téhož?

Dobrá zpráva: Druhá vlna internetového boomu je před námi! V omezeném období se můžete registrovat a zkusit vše zdarma s novou velkou internetovou společností Global Domains International, Inc. (aka „GDI"), jednou z nejrychleji rostoucích firem v USA (Inc500 listed), společností bez dluhu, poskytující .WS „Web Site" domény (webové adresy) celosvětově.

GDI company of the month dle Network Marketing Business Journal- http://www.nmbj.com/

500 milionů zákazníků, milionový trh
Nyní je registrováno 70milionů domén celosvětově. Odborníci odhadují, že za 10 let bude více jak 500 milionů domain names a web sites.

Představte si , že máte část z tohoto milionového celosvětového dolarového trhu.Většina domén .COM, .CZ, .NET,...atd. s dobrými názvy je již zabráno, ale .WS „Web Site" registr domén (GDI) má stále miliony dobrých názvů domén volných a pouze GDI nabízí příležitost pro VÁS profitovat z obrovských příjmů které budou vytvářeny.

Ještě před založením Income for Life, GDI dosáhlo neuvěřitelné expanze do více než 180 zemí.Nyní je VAŠE ŠANCE profitovat z celosvětově velké poptávky po názvech domén a službách spojených s webem.

Začněte vydělávat peníze již dnes, bez jakéhokoli výdaje.Začněte dříve než bude příliš pozdě a vydělávejte VELKÉ PENÍZE dlouhodobě.

Krátký film který Vám změní život
Představte, že by tu byla společnost, která Vás platí za každý moment, kdy jste doporučili někomu shlédnout její film.Co když něco tak jednoduchého Vám přinese DOŽIVOTNÍ MĚSÍČNÍ PŘÍJEM od společnosti bez dluhů, jedné z nejrychleji rostoucích v USA.

Každou hodinu, každý den, tisíce lidí po celém světě shlédne online krátký 7 minutový animovaný film a jejich životy se změní k lepšímu, navždy. Na celém světě nyní lidé dostávají stovky a dokonce TISÍCE DOLARŮ KAŽDÝ MĚSÍC. Nyní nastává Vaše příležitost k budování Vašeho „Income for Life".

Začněte vydělávat peníze právě teď, zdarma:

Během okamžiku, bez jakýchkoliv výdajů, jste schopni odkazovat lidi na tento film. Budete mít web. stránku totožnou s touto ( www.website.ws/libor ) ,kterou vlastní Váš sponsor,lišící se pouze Vaším ID-tj. Vámi vytvořené slovo za lomítkem ( www.website.ws/VašeID ).Tento odkaz Můžete dát komukoliv na celém světě.

Zcela automatizovaný systém, To znamená: No Selling

Jednoduše zadáte jména a emailové adresy lidí které znáte do Vašeho automatizovaného emailového pozvánkového systému (automated email invitation system) a volný lístek k shlédnutí filmu bude okamžitě poslán. Nebo jim můžete dát přímo adresu (URL) jako je tato ( www.website.ws/libor ), ale s Vaším ID.

Poté uvidíte v „reálném čase" KDO viděl film a KDY se na něj díval, stejně tak jako kolik peněz Vám bude vyplaceno!

Síla Multi-Tier Affiliate Marketing:Brzy nebudete vydělávat peníze pouze z lidí jež zasponsorujete , ale také ze všech lidí KTERÉ zasponsorují oni a tak dále, dolů až do páté linie, s možností získat platby z jakékoliv linie pod Vámi jako GDI „Master Affiliate".

Klikněte na Příjmový kalkulátor a udělejte si představu o Vašem stálém potenciálním měsíčním příjmu je na www.freedom.ws/libor


Prezentace v několika jazycích

Neomezený příjem-Unlimited Leads, Unlimited Income Potential

Každý den statisíce lidí hledají příležitosti jak vydělat peníze navíc. Dávají jména a kontaktní informace na tisíce stránek po celém světě a doufají že naleznou zlatou příležitost „golden opportunity".

Jakmile jednou pozvete kohokoliv Vy osobně znáte a je jedno zda pomocí „automated email invitation systém" nebo prostřednictvím odkazu- Vaší Movie.ws URL ( jako je www.website.ws/libor ) doplnit překlad z AJ.

Zaujalo Vás to?

Mělo by! Toto je skutečná příležitost pro všechny, skutečná společnost ( Inc500 listed company) a skuteční lidé na celém světě již uskutečňují neuvěřitelné měsíční příjmy, které jim plynou měsíc za měsícem, rok za rokem.

Lidé v mnoha zemích na celém světě právě nyní začínají uskutečňovat full time incomes (hlavní příjmy) s GDI a ty mohou růst každý měsíc. Nepromarněte tuto příležitost která Vám změní život.Toužíte mít vyšší příjem, trávit více času se svou rodinou, splnit si své sny?A přitom pomáhat ostatním dosáhnout téhož?

Vice informací zašlu mailem: liborkucera@email.cz























































































































































Výdělek na internetu, nový business v ČR Adresa : http://www.greatbusinesschance.ws/page4.html (Adresa je již pravděpodobně nedostupná.)
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: mlm, peníze, práce,hosting
Uloženo: 27.04.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde