Životopis vzor

ŽivotopisOnline.cz - průvodce pro tvorbu profesionálního životopisu

Co se budeme povídat, ale určitě budete souhlasit s tím, že v dnešních těžkých dobách ekonomické krize vypadá trh práce docela bídně. Nabídek pro dobré pracovní uplatnění je málo a nezaměstnaných uchazečů, kteří aktuálně hledají práci, je naopak mnoho.

TIP1: Životopis vzor ke stažení zdarma

TIP2: Strukturovaný životopis zdarma ke stažení

Dnes se tedy na trhu práce jedná o velkou konkurenci uchazečů v boji o dobré zaměstnání. Každá firma, která uveřejní nabídku pracovního místa, si může dnes vybírat minimálně z desítek, někdy dokonce stovek nových zájemců! Bohužel se žádné zlepšení neočekává, spíše naopak! :( Situace by v následujících letech, mohla být ještě horší...

Jak mohu tedy zvednout své šance?

zvýšit si kvalifikaci, vzdělání a nebo absolvovat rekvalifikační kurz pro zvýšení Vašeho vzdělání
vyrobit si životopis, který udělá lepší dojem, než u ostatních uchazečů
Co se týká varianty 1, platí fakt, že zvýšit si kvalifikaci či vzdělání se lehko řekne, avšak hůř udělá, je to tak? :) Absolvovat rekvalifikační kurz, také není žádným jednoduchým a rychlým řešením.

Co ale můžete udělat prakticky hned je varianta 2. Vyrobit si elegantní, profesionální životopis podle výše uvedeného vzoru životopis vzor 2012 není rozhodně složité a zabere jen pár minut. Mít vlastní, elegantní, strukturovaný životopis však může přinést efekt velmi vážný a Vaše budoucnost se může, díky takové maličkosti, podstatně změnit!

Tajemství, které musíte znát!

Nezapomeňte na jednu důležitou věc: Personalisté, kteří budou Váš životopis posuzovat a porovnávat s dalšími Vašimi konkurenty, kterých mohou může nýt mnoho, věnují Vašemu životopisu pouze pár okamžiků, v řádu několika málo sekund! Ano, je to tak!

Jen pár vteřin může rozhodnout o Vašem osudu na několik dalších budoucích 5, 10 někdy dokonce 20 let! Uvědomujete si jak důležité je, nepodcenit tvorbu strukturovaného životopisu? Váš životopis by dnes neměl by být pouze profesionální, úhledný a bez chyb – dnes je třeba se navíc i odlišit od ostatních uchazečů a ukázat něco navíc. Odlišit se navíc třeba i barvou a grafickým zpracováním.

Zkuste to se službou ŽivotopisOnline.cz

Nesmí se ovšem jednat o grafiku, která by mohla působit neesteticky a kontraproduktivním dojmem! Musí se jednat o profesionální a elegantní grafickou úpravu životopisu, jakou si můžete sestrojit jednoduchým generátorem, službou ŽivotopisOnline.cz - průvodce pro tvorbu profesionálního životopisu.

Na těchto stránkách naleznete průvodce tvorby životopisu a několik inspirativních, barevných grafických verzí, které vypadají dobře a plní velmi dobře účel odlišení od klasických fádních černobílých životopisů, avšak stále se zachováním seriózního dojmu na zaměstnavatele.
Životopis vzor Adresa : http://www.zivotopisonline.cz/
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: Životopis vzor, strukturovaný životopis
Uloženo: 18.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde