ManMark nabízí pomocnou ruku

Personální kancelář ManMark nabízí pomocnou ruku jak firmám k zefektivnění jejich náborového procesu, ale také i občanům hledající možnost nového uplatnění svých znalostí a zkušeností na trhu práce.

Našimi klienty jsou hlavně střední a menší zaměstnavatelé, kteří nemají specializované náborové útvary, ale standardní personální útvary, pro které ve velice krátkém čase zajišťujeme vhodné uchazeče o zaměstnání odpovídající zadanému profilu konkrétního pracovního místa. Pak nemusí investovat prostředky do inzerce volných míst, jejich personalisté neztrácejí čas pročítáním a vyhodnocováním desítek pracovnících životopisů, komunikací se všemi uchazeči a několika kolovými výběrovými řízeními. Tuto náročnou práci provedeme my.

Každý klient personální kanceláře ManMark má přiděleného svého personálního konzultanta, s kterým řeší konkrétní obsazovanou pracovní pozici, její profil a specifické požadavky. Následnou rychlou zpětnou vazbou obdrží klient informace o vhodných uchazečích na konkrétní pracovní pozici a následně lze rovnou realizovat výběrové pohovory přímo u klienta. Spoluprací s personální kanceláří ManMark lze velice efektivně naplňovat heslo „ Správní lidé ve správný čas na správných místech“ a to jak z pohledu ekonomického, tak i pohledu časového a celý náborový procesu lze zkrátit až na třetinu běžného času.
ManMark nabízí pomocnou ruku Adresa : http://www.manmark-cz.cz/manmark-centrala-manmark
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: ManMark, Jobs, Práce, Nabídka práce, ManMark CZ
Uloženo: 13.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde