Práce v zahraničí

Práce v zahraničí nabízí možnost zajímavého výdělku, zlepšení v cizím jazyce a získání cenných profesních i osobních zkušeností. Důležitým aspektem při shánění práce v zahraničí je motivace. Pro většinu lidí je největší motivací plat. Úspěch velmi záleží na tom, jakou práci hledáte. Nejčastější práce v zahraničí jsou číšník/servírka, umývač nádobí, pokojská, uklízeč a pomocník/ce postarším lidem.

Začít vaše hledaní zaměstnání v cizině můžete na inzertním webu Práce v zahraničí, kde si můžete též podat i bezplatný inzerát. V sekci Brigády v zahraničí se můžete poohlédnout po brigádě a v sekci ubytování v zahraničí po ubytování.

Práce v zahraničí sebou může nést mnoho rizik, na které je třeba dát si pozor. Mnoho čechů, kteří se rozhodli odjet za prací do ciziny, zažívají novodobé otroctví. Agentury, jež si české zaměstnance najímají, často porušují zákony. Nevyplácejí ani minimální mzdu, neproplácejí přesčasy, natož práci ve svátek.

Těmto rizikům se dá předem vyhnout pečlivým prověřováním agentury, přes kterou se chystáte vyjet do ciziny a tak si ušetřit mnoho těžkostí. Na internetu si můžete najít mnoho informací, ohledně vyhlédnuté agentury, jako jsou fora a komentáře lidí, kteří již mají nějaké zkušenosti s agenturou.

Práce v zahraničí Adresa : http://www.prace-v-zahranici.superko.com/
Kategorie: Práce, výdělek
Klíčová slova: práce v zahraničí, brigády v zahraničí, ubytování v zahraničí
Uloženo: 21.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde